Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кошти вкладають в ті вулиці, які й так мають хоч і неідеальний, але пристойний стан.

Дивно, але чинна влада у Тернополі робить вигляд, що щось робить (вибачаємося за тавтологію). Та результат своєї діяльності вона хоче продемонструвати саме там, де вже раніше порядок (сякий-такий), навели попередники. От, приміром вулиці Коперника та Франка в центральній частині Тернополя останнім часом не викликають особливих нарікань у місцевих автомобілістів. Тому що вони в нормальному стані. Але саме їх, ці невеличкі дорожні шляхи, вирішила ремонтувати Тернопільська міськрада. Ну а що, гроші то ж можна «списати і відмити» (хоча перевірка цього факту – справа правоохоронних структур), ми ж просто констактуємо факт.

Як би там не було, але от вам інформація - на сайті Тернопільської міської ради з’явилася чергове повідомлення про «тимчасові незручності для тернополян і гостей міста». Мешканців Тернополя та власників транспортних засобів інформують, що «у зв’язку з проведенням капітального ремонту на вулицях Коперника та І. Франка буде перекрито рух пішоходів та транспортних засобів на цих ділянках доріг. Проїзд на вулиці І.Франка заборонять з 18 липня по 1 серпня. Для забезпечення зручності проїзду буде дозволено двосторонній рух на вулиці Чорновола.

Дорогу по Коперника ремонтуватимуть з 1 по 15 серпня. Проїзд у цій ділянці здійснюватиметься за старою схемою, лише без залучення вулиці Коперника, повідомили у відділі технічного нагляду Тернопільської міської ради.

«ТТ»

Коментарі  

 
+3 #19 Водій 22.07.2011 09:28
а ви робили опитування, шо пишете, що особливих нарікань не було? Франка і коперніка - центральні вулиці з великим трафіком і поганим покриттям! Це обїзди знаків рух заборонено!
Цитувати
 
 
-4 #18 руслан 22.07.2011 08:22
Держава гроші на ремонт доріг не передбачила в повному обсязі. за ті суми, які є, роблять все, що можуть. добре і так. хоч не крадуть, а роблять.
Цитувати
 
 
+3 #17 Оксана 21.07.2011 08:59
Симоненка треба - реконструювати взагалі.Хтось прислухається до цього...??????????????????????
Цитувати
 
 
+2 #16 Оксана 21.07.2011 08:57
А Морозенка, коли буде ремонт???????????
Цитувати
 
 
+4 #15 Тамара 21.07.2011 08:56
СИМОНЕНКА- відремонтуйте!! !!!!!
Цитувати
 
 
+5 #14 Тамара 21.07.2011 08:55
Вул. СИМОНЕНКА відремонтуйте!! !!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати
 
 
+3 #13 ВАСЬКА 18.07.2011 20:11
хай би робили хоч шось. а якшо почали з доріг, то шо поганого. чи чекати зими, щоб сніг вирівняв?
Цитувати
 
 
+9 #12 Сергій 18.07.2011 12:26
Чому дороги почали робити там де вони потребують найменших затрат?! Чому Міська рада не робила ремноту з квітня, травня, або хоч червня?!! Чому тільки після встановлення приватного асфальтного завооду , депутатами свободи - пішли тендери на ремонт доріг?!!!!

Ну дуже все цинічно роблять надал та комнада побратимів!!! Крадуть та не червоніють.
Цитувати
 
 
+7 #11 Щас 18.07.2011 07:08
шкода, що перекривають ЄДИНУ транзитну вулицю через центр, але заради добрих доріг можна і потерпіти
Цитувати
 
 
+6 #10 Богдан 17.07.2011 21:50
не має значення, яку дорогу роблять - аби робили, всім тоді буде добре
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.