Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нагадаємо,ще місяць тому КП «Тернопільелектротранс» за рішенням виконкому отримало дозвіл на здійснення капітальних витрат у сумі 600 тисяч гривень. Левова частка цієї суми – 500 тисяч буде спрямована на ремонт тролейбусів, вузлів та агрегатів. Ще 100 тисяч спрямували на ремонт причалу «Дальній».
Через аварійний стан його не експлуатували багато років, що створювало незручності для відпочиваючих, які теплоходом добиралися на пляж. Цьогоріч причал «Дальній» відремонтують, заявляли в міськраді. У планах комунального підприємства «Тернопільелектротранс», на балансі якого знаходиться об’єкт, забетонувати спуск, зробити сходи, поручні та огородити причал.

І от сьогодні прокуратура повідомила, що з метою забезпечення безпечних для життя і здоров’я громадян умов відпочинку та дозвілля, прокуратура зобов’язала комунальне підприємство«Тернопільелектротранс» припинити експлуатацію двох причалів на водосховищі «Тернопільський став» до усунення виявлених порушень у сфері безпеки судноплавства та порядку експлуатації гідротехнічних споруд

З’ясовано, що КП «Тернопільелектротранс» до сьогодні не отримало Свідоцтв про придатність до експлуатації двох гідротехнічних споруд – причалу бази-стоянки в парку імені Т.Шевченка «Центр» та тимчасового причалу «Дальній пляж», які призначені для обслуговування пасажирських теплоходів.

Окрім того, тимчасовий причал «Дальній пляж» потребує реконструкції.

У зв’язку з цим, державним підприємством «Регістр судноплавства України», яке здійснює технічний нагляд за станом гідротехнічних споруд, доведено до виконання «Тернопільелектротрансу» ряд письмових вимог щодо проведення ремонтних робіт причалу. Проте, на даний час вони залишаються не виконаними.  

З метою усунення виявлених порушень, Тернопільською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері директору КП «Тернопільелектротранс» внесено подання.

Прокуратура також вимагає тимчасово припинити експлуатацію гідротехнічних споруд до усунення виявлених порушень законодавства з метою забезпечення безпечних умов відпочинку та дозвілля.

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.