Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щоправда, прес-служба й досі мовчить, де пан Надал був останніми днями.

За одну добу підлеглі Тернопільського міського голови, прес-служба, мається на увазі, свободівця Сергія Надала, швиденько прозвітували про його активність на офіційному сайті мерії. Хоча до цього майже два тижні не було жодних повідомлень про те, де перебував мер обласного центру.  Читайте "офіціоз"...

У Тернополі триває реконструкція Співочого поля

14 липня міський голова Сергій Надал провів виїзну нараду в парку Національного відродження на співочому полі. Участь у нараді взяли управління ЖКГ, управління культури та мистецтв, заступник міського голови Владислав Стемковський, керівництво комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку».

Міський голова особисто переконався, що оновлення Співочого поля ефективно здійснюється. До 25-літнього ювілею головної сцени Тернополя, яке відзначатимуть цьогоріч, планують провести реконструкцію повністю - замінити асфальт, поставити нові лавки.

«Співоче поле не оновлювалось протягом багатьох років. Зараз ми вирішили провести повну реконструкцію відпочинкової території, оскільки тут проводяться великі концерти, особливо влітку. Тисячі тернополян відпочивають у парку та від цього відпочинку повинні отримувати лише задоволення. Оновлення головної сцени Тернополя плануємо закінчити до Дня міста», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

14 липня під головуванням міського голови Сергія Надала відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули понад 70 питань порядку денного. Зокрема, прийнято рішення про приватизацію жилих приміщень у гуртожитках, позбавлення батьківських прав, особистих звернень громадян стосовно містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок.

Крім того, члени виконкому вирішили надати грошову допомогу по 150 гривень трьом людям, які досягли сторічного віку, 56 громадян отримають допомогу у загальній сумі 23150 грн.

Надал зустріне Вірастюка

У неділю, 17 липня, о 18.00 год. на Театральному майдані Сергій Надал зустріне учасників мотопробігу «Бай Край» на чолі з організатором Василем Вірастюком, щоб здійснити символічне потискання рук та провести спільну прес-конференцію.

Під гаслом «Вирушив у путь – ввічливим будь» мотоциклісти проїдуть 25-ма обласними центрами нашої країни.

До акції запрошують приєднатися і мотолюбителів Тернополя.

Коментарі  

 
-5 #18 Руслан 22.07.2011 09:26
Цитую Северин:
Ви бачили "фарисеїв" Надала та Кайду в Зарваниці на прощі....не пропускають жодного шансу навіть на святині свої морди попіарити!

то шо вже як публічна людина хоче помолитися, то їй не можна? а то шо вони були почуч з владиками,так вони керівники міста і області, дорости до їх рівня і тож будеш там, чи вже жаба давить? Є успішні люди, а є невдахи, які можуть лише брудні коменти під чорнушними статтями писати!
Цитувати
 
 
-3 #17 руслан 22.07.2011 08:19
Начальник хороший тоді, коли його нема, а все працює. Надал - хороший мер.
Цитувати
 
 
+2 #16 Северин 18.07.2011 21:38
Цитую Рая:
Я дуже людблю нашого мера і думаю, що йому вдастся перетворити Тернопіль на рай. Не треба на нього нарікати. Все буде добре.

п.Рая-заберіть свого любимого дауна Надала-тай покиньте наше місто на пару! (ми Вам будем надзвичайно вдячні)
Цитувати
 
 
+6 #15 Северин 18.07.2011 21:36
Ви бачили "фарисеїв" Надала та Кайду в Зарваниці на прощі....не пропускають жодного шансу навіть на святині свої морди попіарити!
Цитувати
 
 
+3 #14 я холодний 18.07.2011 20:13
всі нормальні люди віддихають літом, а баблисті - там де літо. наш мер, виходить нормальний. чи це погано???
Цитувати
 
 
+4 #13 льоша 18.07.2011 19:50
кожен має законне право на відпустку, то чому мер не може! А що до того. що був вже декілька разів у відпустці, то людина має право ділити, головне сумарно за рік не може бути бідьше 30 днів. Такшо рахуйте!
Цитувати
 
 
+7 #12 Умка 18.07.2011 16:36
ні,ви не праві шановні, ТТ Надала не мочить, а навпаки, на мою думку, з симпатією ставиться до мера, подивіться які вони фотки-ілюстрації до матеріалів підберають, та там Сергій Віталійович просто МАЧО-КРАСЕНЬ, так що не женіть, иоже то як сайт продажний, то саме свобода і платить їм за такий вид піару??? Все може бути ...
Цитувати
 
 
+11 #11 адекватний 18.07.2011 15:34
лошаріки-тернополяни, наш мер вас, ну і мене в тому числі, має за ніщо, він їздить коли хоче і куда хоче, так буде ще наступних три роки, а ми мудаки, що за них, свободівців, голосували, але не так образливо коли з нас лохів роблять регіонали, аце ж тіпа "патрійотична" партійка нас бидлом вважає, так то, нешановні ...
Цитувати
 
 
-2 #10 Рая 18.07.2011 14:39
все буде добре
Цитувати
 
 
-7 #9 Рая 18.07.2011 14:00
Я дуже людблю нашого мера і думаю, що йому вдастся перетворити Тернопіль на рай. Не треба на нього нарікати. Все буде добре.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.