Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Станом на 01.07.2011року податковий борг суб’єктів господарювання Тернопільської області до зведеного бюджету склав майже 123млн. грн., в тому числі до державного – понад 92 млн. грн. Податковий борг платників, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство - становить 65,6млн. грн., що складає 53% від загальної суми боргу.

Впродовж першого півріччя цього року погашено податковий борг до зведеного бюджету у розмірі понад 55 млн. грн.

Підрозділами погашення прострочених податкових зобов’язань органів ДПС області за рахунок вжитих заходів по сплаті податкового боргу мобілізовано до зведеного бюджету 22,2 млн. грн. Постійно ведеться тісна співпраця з арбітражними керуючими з метою прискорення завершення ліквідаційних процедур, активізації роботи по надходженню до бюджетів коштів, в тому числі за рахунок реалізації майна банкрутів. Надходження в рахунок погашення податкового боргу від підприємств, що перебувають у процедурах банкрутства, склали 515 тис. грн. Завершено ліквідаційні процедури 17 банкрутів та погашено їх податковий борг у сумі майже 9,2 млн. грн.

За матеріалами відділу погашення прострочених податкових зобов’язань ДПА в Тернопільській області

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.