Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дерслужбовець піариться на релігії, хоча вона відділена від держави згідно з законом

Ще не встигли тернополяни забути вітання голови обласної ради, а за сумісництвом і головного обласного свободівця Олексія Кайди з Різдвом, яке висіло в окремих місцях Тернопільщини мало не до травня, як він знову опинився на біг-бордах. Цього разу саме Олексій Петрович запрошував на всеукраїнську прощу у Зарваницю, сфотографувавшись на фоні греко-католицької святині.

Хоча на таких самих (з точки зору реклами) біг-бордах, але церковних, жодного священика не зображено. Нікого персонально не зображено. Бо такі речі повинні ототожнюватися з духовною потребою,а не з потребою в рекламі. Тому виникає питання до пана Кайди-хто дав йому право монополізувати релігійний захід? 

До речі, релігія на законодавчому рівні відділена від держави. А Олексій Петрович – має статус службовця органів місцевого самоврядування. 

Проте, весь цинізм «релігійного» Кайди полягає в тому, що за всю організаційну роботу в підготовці до прощі відповідав губернатор В.Хоптян зі своїми підлеглими. Тут варто пригадати, коли прес-конференція голови обласної ради спішно переносилась, бо на той же час Хоптяном вже була запланована нарада по Зарваниці.

Однак, якщо копнути глибше, то виникають ще запитання: чи потрібна така реклама взагалі, яку мету переслідує пан Кайда, і, головне, хто за все це заплатив і заплатить в майбутньому. Але це вже зовсім інша історія…

«ТТ»

Коментарі  

 
+6 #10 Северин 19.07.2011 21:24
Цитую знаючий:
я не здивуюся, якщо це за гроші міста... треба, що це перевіряли не журналісти, а прокуратура і міліція

прокуратура їх "кришує"-тому і віддали їм частину приміщень міської ради.......
Цитувати
 
 
+8 #9 Северин 18.07.2011 21:42
Цитую оленочка:
мене страшенно обурюю привласнення релігіїних святинь, таких як Зарваниця, Свободою. Я на прощу йшла пішки, і прийшовши в Зарваницю, мене там зустріла палатка свободи, і старший чоловік який сував мені газету Свободи. Хіба туди люди йшли газети читати, вони там моляться. А така поведінка свободи щонайменше цинічна.!!!

п.Оленко Ви над-то іетелегентно виразились про "дебілів" із псевдо-Свободи...в них нічого спільного з християнством немає-але використовують шанс попіарити свої "свинячі рила"
Цитувати
 
 
+7 #8 Умка 18.07.2011 16:37
дублюю - ні,ви не праві шановні, ТТ Надала не мочить, а навпаки, на мою думку, з симпатією ставиться до мера, подивіться які вони фотки-ілюстрації до матеріалів підберають, та там Сергій Віталійович просто МАЧО-КРАСЕНЬ, так що не женіть, иоже то як сайт продажний, то саме свобода і платить їм за такий вид піару??? Все може бути
Цитувати
 
 
+6 #7 ТТ 18.07.2011 13:06
шановні читачі - вкотре попереджаємо і просимо - непотрібно ображати людей, які не мають відношення до наших публікацій, по ай-пі адресах ми бачимо, звідки надходять коментарі,і все розуміємо (якщо це буде продовжуватись, ми просто будемо блокувати адреси,) то ж будь-ласка, коментуйте тільки матеріали сайту, при цьому робіть це в рамках дозволеної етики і законодавста.
А стосовно спонсорства - ще раз запевняємо, і воостаннє це робимо, - сайт не проплачує жодний бізнесмен, чиновник чи хтось інший...
Цитувати
 
 
+4 #6 Опозиціонер 18.07.2011 10:41
оленочка
що ти верзеш, я також був в Зарваниці, то тільки Хоптян там ся й піарив із своїм привітанням президента. Але що дивно президент Янук... ходить в московську церкву. І регіони голосують в раді за те щоб віддати почаївську лавру москалям. Отут сказати треба хто який побожни!
Стосовно Кайди, то його політ сила завжди відстоювала грекокатоликів, тому тягнисвободівці мають право моральне там стояти з палатками
Цитувати
 
 
+7 #5 Анжела 17.07.2011 21:46
Свобода не має нічого святого. вони готуються на вибори, тому і відроблять бабки
Цитувати
 
 
+9 #4 оленочка 17.07.2011 19:19
мене страшенно обурюю привласнення релігіїних святинь, таких як Зарваниця, Свободою. Я на прощу йшла пішки, і прийшовши в Зарваницю, мене там зустріла палатка свободи, і старший чоловік який сував мені газету Свободи. Хіба туди люди йшли газети читати, вони там моляться. А така поведінка свободи щонайменше цинічна.!!!
Цитувати
 
 
+5 #3 Я 17.07.2011 18:39
Прдажним журналюга ГАНЬБА
Цитувати
 
 
+7 #2 Льонька 17.07.2011 18:01
всі свободівці однакові. їм би тільки на екранах і бордах красуватися. а роботи як не було так і нема
Цитувати
 
 
+7 #1 знаючий 17.07.2011 11:56
я не здивуюся, якщо це за гроші міста... треба, що це перевіряли не журналісти, а прокуратура і міліція
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.