Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Читач, який поубава на фестивалі, написав: "3-4 серпня 2013 року на Фестивалі лемківської культури "Дзвони Лемківщини" зібралися десятки тисяч людей з усієї країни та за кордону.

Приїхали вони сюди щоб згадати рідну землю та зустрітися з рідними людьми, котрих через політичні боротьби Польщі та СССР насильно виселили з рідної землі. 

Гнітить те, що у 2012 році відбувалися вибори до Верховної Ради України. Згадується близько 10 кандидатів у народні депутати самовисуванців, від ВО Батькіщина та ВО Свобода, котрі табунами рвалися до слова на відкритті Фестивалю. Обіцяли будувати пам`ятники, розвивати лемківське село під Монастириськом, кращу долю Лемкам. Але пройшов рік, і 15-фестиваль Дзвони Лемківщини не почув жодного виступу депутатів з Тернопільщини, яких в нас є 8!

Жоден з депутатів від ВО Свобода та БЮТ не зміг навіть вийти на сцену щоб привітати лемків, котрі за них голосували. Невже їх не запросили до слова? Невже не мали вони можливості? НІ, їм соромно що не мають, що сказати перед людьми! 

А нардеп від ВО Свобода заступник Тягнибока Олексій Кайда, прибув на свято після відкриття і постійно був помічений коло палаток райдержадміністрацій де пив медовуху і їв вареники в компанії жінок"

    

Фото читача з листа в редакцію...

Фото помічника нардепа з соцмережі...

Коментарі  

 
+2 #4 Ред. ТТ 04.08.2013 18:12
будь-ласка, але більше з вашого айпі адресу не пропускатимемо, бо ваші коменти неадекватні та образливі, чао :-)
Цитувати
 
 
+1 #3 Марян 04.08.2013 18:09
Щось адмін мій допис не публікує. Чого б це?
Цитувати
 
 
-4 #2 Марян 04.08.2013 15:47
Це ж треба таку херню писати??? Автору замітки мало виступів зі сцени Хоптянів і їм подібних? Нехй собі купить диск з записом виступів чиновників/депутатів і слухає його безперервно! А про випиваючого Кайду - це вже взагалі триндець! Кайда ВЗАГАЛІ не вживає алкоголю! Ніде! Ні в компаніях, ні вдома, ні в гостях, ні в ресторанах, ні на природі! Ніде!
Цитувати
 
 
+5 #1 от сволота 04.08.2013 15:25
то бердянське ч.. не забуває своїх коренів і "глушить" прямо на людях "на шару", а шо пане Кайдо слабо щось тепер сказати про свої здобутки чи краще тихенько "сливу заляти" і втікти і все добре? рука не здригнеться зробити щось на користь Тернополя? а от поступили ви не зовсім по-християнськи в сімейному плані... шкода Підрушну цей *** ще її неодноразово буде використовувати в своїй політиці і на її успіхах піаритись...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.