Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt  Продовжуємо на пів жартома на пів серйозно розмірковувати над тим, хто гідний бути вшанований відзнакою мерії Тернополя чи навіть стати почесним громадянином міста.

  Володимир Гройсман, мер Вінниці (на фото), може стати ще однією людиною, яку можуть номінувати на відзнаку Тернопільської міської ради з нагоди Дня міста-2013.
   І питання не в тому, що доброго він зробив для Тернополя. Для міського голови «файного міста» Сергія Надала у свободівському середовищі залишається все менше і менше впливових та іменитих партнерів.
   Ми вже згадували, що у ВО «Свобода» розглядають варіант відмови по всій Україні від участі партійців у наступних виборах мерів. Подейкують, що це саме через поведінку Сергія Віталійовича, який дискредитує націоналістів, за що навіть потрапив у немилість до лідера свободівці Олега Тягнибока
(В партії Тягнибока не задоволені мером Тернополя і навіть готують таємний документ)
Тому пошук інших сильних особистостей, для підтримки за їх рахунок власного іміджу, може стати тією рушійною силою, яка переконає депутатів проголосувати за Володимира Гройсмана.
До речі, у вінничан тернопільській владі є чому повчитися. Це і робота сектору ЖКГ і єдине дозвільне вікно для бізнесу. А у транспортній сфері, кращої організації праці немає в Україні.
Недарма, за рейтингом журналу «Фокус», Вінниця цьогоріч стала кращим містом для життя серед інших 50 великих та малих міст нашої держави.
Хоча є і спільні риси – Сергій Надал продовжує традицію, започатковану попередником Романом Заставним, у відбудові фонтанів у Тернополі. А про вінницькі водограї відомо практично всім українцям.
Нагадаємо, що мером Вінниці Володимир Гройсман став у 2006 році, впевнено перемігши конкурентів. Тоді він був наймолодшим міським головою, що очолювали обласні центри. У 2010 році пан Гройсман повторив свій успіх з рекордними 78% голосів.

Як бачимо, меру Тернополя Сергію Надалу не тільки варто бачити в своєму колезі імовірного союзника, але і є чому повчитися (звісно, про таку шалену підтримку городян йому навіть мріяти не доводиться, оскільки він за 2,5 роки при владі втратив не тільки частину свого електорату, а й підтримку серед однопартійців)...
Наскільки нам відомо з власних джерел у міській раді, запрошення пану Гройсману відвідати Тернопіль для участі у святкуваннях Дня міста вже направлено. Раніше вінничани присилали лише представників офіційної делегації, оскільки у них самих День міста припадає на початок вересня. Це і було причиною відсутності Володимира Гройсмана.
Побачимо, як буде цього року….

«Тернопільський тиждень»

Статті на цю ж тему:

Між колишнім і теперішнім мерами Тернополя війна начебто закінчилася

Чи вшанує Надал зі свободівцями регіонала і губернатора

 

Коментарі  

 
-2 #1 Олексій 07.08.2013 15:11
Надал і без вас журналістів розбереться, кому і що давати. хто заслужив, той і отримає.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.