Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наслідок домовленостей на найвищому рівні : ліквідація Тернопільської області.

Сьогодні ТТ отримав листа, в якому від імені окремих свободівців Тернопільщини «змальована» ситуація в області та розчарування багатьох членів партії своїм керівництвом.

Подаємо матеріал дослівно, не вказуючи імен автора та його однодумців з міркувань їхньої ж безпеки.

"Відсутність кворуму в Тернопільській обласній раді - це домовленість між Тягнибоком та Регіонами. Натомість нам дається повна воля критикувати регіоналів хоч щодня.

Саме таку інформацію, ми депутати – свободівці нещодавно отримали від нашого керівництва

Я і ряд моїх побратимів з районів маю свої чіткі переконання  та погляди. Та нам соромно людям зараз, через 3 роки після обрання,  в очі дивитись.

В 2010р. громадяни не обирали особисто мене, чи когось іншого. Вони обирали  Свободу  з надією на покращення.

Покращення вже сьогодні- лозунг регіоналів. Як ми їх  тоді ненавиділи. А зараз стає соромно, за те що ми не кращі за них.

По перше - в передвиборній програмі ми відкрито говорили не про реальність а про те, що люди хотіли чути - відкриту неправду. З єдиною ціллю: прийти до влади . До сьогодні червонію при зустрічі з пенсіонерами.

Витяг з програми: Протягом першого місяця роботи команда «Свободи» зробить:
1.1. Безкоштовний проїзд пільгових категорій, в тому числі – пенсіонерів, інвалідів, ветеранів ОУН-УПА. Скасує незаконне рішення Тернопільського міськвиконкому, яке обмежує кількість пільговиків у маршрутках.

Даруйте але це суцільна брехня . Такого рішення виконкому не існує в природі. А пенсіонери , як платили за проїзд, так і платять.

По друге - під гаслами Свободи у владу зайшли різного роду нечесні на руку злодії та представники криміналітету. Які після отримання депутатських квитків одразу почали розкрадати все що можливо. Рядові члени партії та ті з нас депутатів, що виступали проти, отримали суворе попередження. В випадку, якщо ви будете виступати, - Вас назвуть розкольниками, хабарниками, та піддадуть публічному осуду. А як треба, приїде сам Тягнибок і...– це правда такі розмови дійсно були. На повному серйозі. А потім один з членів бюро додав : „Одному вже арматурним прутом в Тернополі біля дитсадку дали по голові . Пам’ятаєте?”.

Ми перестали бути націоналістами. Перетворились в купку хлопчиків, з яких частину купили, частину залякали. Гляньте : за 3 роки ми нічого конкретного для рідної Тернопільщини не зробили.

А останні новини взагалі декого з нас шокували. Виявляється відсутність кворуму в Тернопільській обласній раді це домовленість між Тягнибоком та Регіонами. За певні питання,  наш лідер дав слово не наполягати на збиранні  кворуму. Натомість нам дається повна воля критикувати регіоналів,  хоч щодня. Причина проста. Вірніше їх навіть дві:

1. Фінансування 1/12 потреб обласного бюджету економить не один десяток мільйонів гривень для уряду Азарова.

2. Чим менше грошей прийде в область, тим вона бідніша. А відповідно можна знову ставити питання про р озформування Тернопільської області , як такої.

Скажу чесно : важко. Декілька раз збирались. Говорили, говорили. І все,  якось без толку. Люди нам перестають вірити.

На останній зустрічі обговорили вчинок нашого побратима: депутата Тернопільської обласної ради від ВО Свобода Кондири С.В. Останній знайшов в собі мужність і 05.08 2013р.(Вх.1138/02) вийшов із складу фракції ВО Свобода у Тернопільській обласній раді. З його слів,  жодне з прохань виборців він виконати не може в зв’язку із топтанням на місці та створювання видимості роботи керівництвом партії. Також не може дати відповіді на конкретні запитання людей. Йому соромно. Як він сказав : не має де очі дівати інколи.

Отож ми порадились і вирішили: пане Стаюра, пані Чашка, пане Надал і інші. В випадку, якщо Ви не змінете свого ставлення до Тернопільщини, будете потурати регіоналам, та криміналу в наших рядах, ми вслід за Кондирою С.В., вийдемо із фракцій в наших радах. А якщо захочете, як Ви нас попереджували, назвати нас  розкольниками, хабарниками, та піддати  публічному осуду то ми винесемо на розгляд громадян Тернопільщини всю інформацію по розкраданню Вами земель, кар’єрів, озер, набережних річок, майна, тощо. Тобто всього за що ми голосували, бо ВИ нам так казали. І хай народ нас розсудить.

Депутати-свободівці районних та міських рад Тернопільщини

 

Коментарі  

 
-2 #8 Лютий 12.08.2013 08:30
Цитую Ярослав Гранітний:
Очі відкрийте в Гітлера в патрії були ветерани і навіть значок був спеціальний, а в "свободкі" скоро ветеранів не буде ...

Ти дибіл.
Цитувати
 
 
+2 #7 Ярослав Гранітний 11.08.2013 20:31
Очі відкрийте в Гітлера в патрії були ветерани і навіть значок був спеціальний, а в "свободкі" скоро ветеранів не буде ...
Цитувати
 
 
+6 #6 Фамілії автоів напиш 11.08.2013 09:53
Про, що мова....це називається гра мускулами хто кого!?! ВНУТРІШНІ РОЗБОРКИ!
Якщо вони мають конкретні факти нехай звертаються в прокуратуру, МВС, СБУ, надрукують в пресі і т.д. як вони пишуть: "то ми винесемо на розгляд громадян Тернопільщини всю інформацію по розкраданню Вами земель, кар’єрів, озер, набережних річок, майна, тощо. Тобто всього за що ми голосували, бо ВИ нам так казали. І хай народ нас розсудить." ПОЛУЧАЄТЬСЯ, ЩО ВОНИ ЗНАЮТЬ І МАЮТЬ КОНКРЕТНІ ФАКТИ А МОВЧАТЬ ЗНАЧИТЬ СПІВУЧАСНИКИ ЗЛОЧИНУ!!!
А ЦЕ ВЖЕ СТАТТЯ!!!
Або інший варіант це офіційний шантаж за що хочуть отримати кошти бо знають і мовчать (хочуть бути в долі)))) (ато як в тому анекдоті ми в темі но не в долі)
А якщо немає то це вже наклеп і за це потрібно дати відповідь перед усіма!!!!
Цитувати
 
 
+3 #5 володимир 111111 10.08.2013 18:07
почитайте програму партii свободи-то е фашисти!!!!
Цитувати
 
 
+4 #4 От б... 10.08.2013 17:54
депутат, якого побили, обслуговує інтереси сача, який споносрував свободу, і особисто серйожу, а колись і ромця, а заступник мера лобіє інтереси іншого авторитета, от вам ікров між тягнибоківцями :sad:
Цитувати
 
 
+6 #3 обєктивно 10.08.2013 15:36
і ригам і свободів вигідний кіпіш навколо облради, бо є як позвинувачувати один одного, але нічого, Тарашевському якось вдається тримати все в нормі, хоча звісно так тривати вічно не буде, але восени будуть перевибори, і тоді регіоналів там не буде зовсім а свободівців як мінімум вдвічі менше, самі собі ж риють яму...
Цитувати
 
 
+4 #2 свідок 10.08.2013 15:32
ну напор чуть не вбили, бо як голова депутатської комісії мав конфлікт з заступником мера ... але відстоював олег не так майно для громади, як інтереси іншого споносра свободівців
Цитувати
 
 
-7 #1 зеник 10.08.2013 13:32
автор цієї статі, або обкурився,або писав після будуна.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.