Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мешканці вулиці 15 Квітня, які живуть в багатоповерхівках, що розташовані від ринку на Київській до колишнього посту ДАІ (навпроти МЕТРО , "Диканьки" та ринку вживаних товарів), вже давно занепокоєні тим фактом, що влада міста має намір продати і забудувати ділянку, яка тягнеться між обїізною та власне будинками. І на якій зараз є зелені насадження, які хоч трохи захищають людей від вихлопних газів автівок, які тут щодня проїзджають десятками тисяч.

Люди навіть збирають підписи з приводу призупинити намір виставити ці ділянки на аукціон. Та, схоже, до вимог людей владі міста немає жодного діла. І вже у пятницю на сесії міськради депутати спробують продати право оренди на ці ділянки.

До слова, на округах, де проживають ці люди, депутами обрали саме представників ВО «Свобода». І це факт. Як і факт те, що тепер вже дві ділянки хочуть виставити на продаж.

«Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,5465га за адресою вул.15 Квітня»

«Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,6460га за адресою вул.15 Квітня»

Коментарі  

 
+3 #1 інокентій 14.08.2013 13:49
вседозволеність вдади немає меж. забудовують за окрему плптню і т.д. вільні місця. а депутати там напевно для того щоб цим деребаном займатися, а що їм ще там робити - пять років деребанять і нові приходять а як добре піде то ще раз оберуть окрадати власний народ.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.