Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали про конфлікт, що розгорівся в тернопільській школі №28в матеріалі Похиляк обіцяла привести до людей Надала "під руку" через черговий конфлікт в освітянській галузі Тернополя. Частина педколективу школи, не згідна з думкою головної освітянки міста щодо того, хто має очолити цей навчальний заклад, прийшла під стіни міськради, аби до їхньої думки прислухались, пише 20 хвилин

Звернення та вимоги педагогів під час 36-ї сесії міськради зачитав депутат міськради Василь Фостик.

– Нового директора призначила пані Похиляк, не провівши обговорення з колективом, не прислухавшись до наших думок, проігнорувавши відсутність повного складу колективу, – зачитав він звернення педколективу. – Просимо вас ініціювати депутатську комісії щодо законності та правомірності дій керівника управління.

Після цього депутат таки попросив протокольним дорученням створити депутатську комісію на прохання педагогів. А міський же голова запропонував, аби це питання ще раз переглянула та комісія, яка його розглядала раніше.

– Є частина людей, які з певних причин не задоволені керівником, – пояснив міський голова Сергій Надал по закінченні сесії. – Але хочу наголосити всім, що призначення директора школи – це питання виключно у компетенції управління освіти. Це не є виборна посада і не може колектив вирішувати, кого він хоче, а кого ні.

Далі міський голова розповів, що згадувана школа за всіма рейтингами займає одне з останніх місць. А це свідчить про певну роботу, якість роботи і керівництва, і колективу. Тому поява нового керівника, судячи з такої характеристики, позитивна.

– Людина призначена за контрактом, є певний термін, вона має можливість показати свої здібності, – каже Сергій Надал. – Якщо вона не впорається зі своєю роботою, то, звичайно, буде прийняте рішення…

Одначе, як додав насамкінець голова, міська рада обов’язково запропонує депутатській комісії, яка займається питаннями освіти, зустрітись ще раз з новопризначеним керівником та запросити на цю зустріч депутата Фостика, обговорити питання і дати свій висновок.

– Хоча, хочу ще раз наголосити, це призначення – виключно в компетенції начальника управління освіти, воно не підлягає погодженню, – додав пан Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.