Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Не встигло ВО”Свобода” очуняти від минулотижневих скандалів з побиттям громадських активістів та звинувачень у співпраці з комуністами, як партію спіткав черговий скандал.

  В редакцію “Інформатора” потрапило фото, на якому зображено народного депутата України від ВО”Свобода”, в минулому – першого заступника міністра охорони здоров’я Святослава Ханенка. Нардеп позує перед камерою невідомого фотографа абсолютного оголений.

Поки ВО ”Свобода” декларує високоморальну лінію своєї партії та засуджує будь-які натяки на еротику, її член похилого віку позує перед камерою, не приховуючи (вибачте за каламбур) навіть член.

Залишається тільки сподіватися, що пан Ханенко не підготував це фото для неповнолітніх хлопчиків та дівчаток.

ОНОВЛЕНО 09:30: Наш інформатор у Верховній Раді, побачивши фото, повідомив, що світлина оголеного Ханенка зроблена в …його кабінеті у Комітеті з питань охорони здоров’я Верховної Ради України

P.S. Редакція “Інформатора” перед публікацією надала це фото спеціалісту, який після перевірки підтвердив, що це натуральна світлина, а не монтаж.
Також ми звернулися до нашого читача, який надав це фото, з проханням повідомити, де і за яких обставин воно було зняте. Чекайте на нові подробиці на “Інформаторі”.

Для бажаючих побачити геть не "цнотливе" фото нардепа можна на сайті першоджерела, ТУТ

 

Коментарі  

 
+2 #1 Северин 26.08.2013 19:14
я ДУМАВ що "псевдосвободівц і" дебіли ідіоти шкуродери- але щоб ТАК....повне БИДЛО!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.