Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І зовсім партія «Свобода» не є аж такою радикальною політсилою, як це чомусь звикли говорити деякі політики. Звісно, окремі її представники дозволяли і дозволяють собі неоднозначні висловлювання та вчинки. І можливо саме через такі речі свободівців в деяких областях України і за кордоном сприймають ледь не як фашистів. Але загалом, так би мовити рядові її члени, доволі толерантно ставляться до людей інших народів та рас.

Принаймні, на Тернопільщині. От і голова міського осередку ВО «Свобода» у Тернополі «войовничий» Роман Навроцький вирішив відпуску провести за межами неньки України (але на День Незалежності, як справжній патріот, припустимо, він буде на Батьківщині разом з побратимами під партійними знаменами виголошувати палкі промови). Де не тільки відпочиває від «ратних» справ і засмагає під сонцем чи то Анталії (бо фото, ймовірно, зроблене в Туречині), чи то ОАЕ (сподіваємося хоч не в Єгипті, де зараз небезпечно), а і як справжній політик і публічна особа, заводить нові знайомства з представниками інших народів і вчить їх на пальцях демонструвати емблему "Свободи". А вони, представники, напевне пишаються цим знайомством, і радо викладають світлини з українським політиком «місцевого розливу» в соцмережах.

До речі, ще одним свідченням толерантності партії Тягнибока до представників інших народів є і нещодавній факт. Як відомо кілька місяців тому у Тернополі азербайджанець побив дівчат, серед яких була і свободівка, працівниця облради і племінниця лідера партії.

Попри гучні заяви побратимів про неприпустимість такої поведінки іноземців та незворотність покарання, схоже на те, що та скандальна справа «згасла». Подейкують, що «жертва побиття» не зявлялася на судові засідання, оскільки азербайджанець «відкупився», скажемо так – «ящиком мандаринів» від свободівців загалом і від племінниці Тягнибока зокрема.

А ви кажете, свободівці радикальні. Хіба на словах...

"Тернопільський тиждень"

    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.