Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька днів тому «влада» порекомендувала так званій опозиції провести заходи по вшануванні Дня Незалежності окремо.

Це було вмотивовано  тим, що керівництво  опозиції не може «тримати на припоні» патріотично настроєні верстви рядових членів партії.

 Як Ви пам’ятаєте, в попередні роки , при виступах Хоптяна чи Гоча в їх адресу лунали вигуки «Ганьба», «Зека геть!» та інші.

І от, як ТТ стало відомо з власних джерел, врахувавши помилки, керівників «Свободи», Батьківщини та УДАРу  викликали до одного із замів губернатора і в «дружній бесіді» порекомендували  проводити вшанування Дня Незалежності в інший час…

Останні із поставленим завданням намісника Януковича в області справились на відмінно.

Зараз хтось скаже: чергова заказуха, неправда. АЛЕ Ж  ПРОМОВИСТ ФАКТИ і ФОТОГРАФІЇ ГОВОРЯТЬ САМІ ЗА СЕБЕ:

УДАР – 5 чоловік, Батьківщина -10 чоловік, Свобода  аж  30 чоловік. Разом було  чоловік 70 (інші, як їх в народі називають «зіваки»- прийшли подивитись). Саме стільки людей було на покладанні квітів до памятника Шевченка і Бандери

Стосовно депутатів Верховної ради, то був лише Головко Михайло, повідомляє наш кореспондент. Де були інші нардепи від Тернопільщини, невідомо. Напевне про Незалежність України вони згадують лише кожен 5-тий рік – коли вибори.

Зате були місцеві політики "меншого калібру", які мають амбіція та далекоглядні плани, а тому не нехтують можливість зайвий раз "засвітитися" на публіці - повернувся з теплих закордонних країв свободівець Роман Навроцький (Головний свободівець Тернополя Навроцький і на морі рекламує символіку партії навіть іноземцям (фотофакт), ударівка Наталія Михно, фронтзмінівець Степан Барна та інші.

Слід відмітити, що біля Шевченка був і міський голова Тернополя Сергій Надал. Що здивувало. Адже на минулих схожих заходах до різних знаменних дат цього року мера не було...

З Днем Незалежності,Україноі Тернопіль!

"Тернопільський тиждень"

     alt     

alt

alt

Фото Місто

 

Коментарі  

 
+5 #4 Северин 25.08.2013 18:10
Цитую ще не набридло:
писаки?прийшов мер-плохо,не прийшов-тоже....не розумію-в чому прикол?

"злодії у вишиванках" краще хай здають повноваження і ідуть у відставку))) Тернополянам стане вільніше жити та дихати "не чадним псвевдосвоболів ським" воздухом)))
Цитувати
 
 
+7 #3 обєктивно 25.08.2013 11:59
мдя, сотня опозиціонерів для Тернополя біля шевченка і Бандери - це не просто ганьба, це вже щось навіть не зрозуміле, шкода, розчарування нашими патрійотами вже стає явним :sad:
Цитувати
 
 
-9 #2 Вуйко 24.08.2013 20:23
Якшо УДАРу - 5 , Батьківщини -10 то ви індєйци. На фото можна нарахувати як мініму більше прапорів ніж 5 чи 10.
Цитувати
 
 
-7 #1 ще не набридло 24.08.2013 15:51
писаки?прийшов мер-плохо,не прийшов-тоже....не розумію-в чому прикол?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.