Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Насамперед зазначимо – честь і хвала владі Тернополя, що вони хоча б так реконструювали бульвар Д. Галицького як є. І фонтан вже такий і буде.

Але при цьому вводити в оману тернополян владі не личить.

Бо якщо це зроблено свідомо – то значить чиновники банально «вішають локшину» на вуха електорату. А якщо несвідомо – то хто ж нами керує, що не відрізняє «мокре» від «вологого».

А тепер до суті - українська мова настільки багата, що слова «музичний фонтан» і «фонтан з музикою» означають зовсім різні поняття. Це так само, як шоколадне морозиво, що передбачає весь продукт з шоколаду і це видно по зовнішньому вигляді. На противагу морозиву з шоколадом, де присутність солодощів вгадується лише на смак.
Схоже, що влада міста Тернополя не особливо "заморочувалася" в школі на уроках української мови, тому що фонтан з музикою назвали «музичним», ввівши в оману громаду міста та гостей свята.
Що таке «музичний фонтан» добре знають у Вінниці, де його встановила фірма «Рошен», витративши на це чудо техніки 37 млн.грн.
(про це владоможці можуть прочитати на Вікіпедії за цією зсилкою)
Суть його полягає в тому, що первинною є музика, а вторинними вода та світло, які немов би «танцюють» під задану мелодію.
Переглянути синхронність звуків, світла та води можна на прикладі згаданого вже нами фонтану у Вінниці
ось тут на Youtube
Подібне можна побачити і  у Стрийському парку у Львові ось тут на все тому ж Youtube
А що ж зробили у Тернополі?
Звичайний фонтан, біля якого на стовпі встановили 2 колонки назвали «музичним».

Це так само, як встановити магнітофон біля крану з холодною водою у ванні та назвати це «музичним фонтаном».
Шкода, що прості тернополян, які не завжди матимуть змогу побачити дійсно «музичний фонтан», думатимуть, що ця пародія, яку встановили на бульварі Д.Галицького є дійсно витвором мистецтва.

"Тернопільський тиждень"

P.S. Ось ця краса, що у Львові, називається музичним фонтаном, а не той маленький фонтан з акустичними колонками, що зробили в Тернополі на бульварі Галицького і який Сергій Надал чомусь так величає.

До слова, сьогодні у в парку "Топільче" знову помпезно відкриватимуть оновлені фонтани. Побачимо, що там буде розказувати міський голова Тернополя...

Коментарі  

 
+1 #5 Ola 31.08.2013 20:32
стаття цікава, але дійсно форматування жахливе. Окрім того і помилки (наприклад P.S. Ось ця краса, що у Львові, називається музичним фонтано,(фонтан о?)) А кометнар ред.ТТ... Я щиро сподіваюся, що це не коментар редактора ТТ, а просто жарт.
Цитувати
 
 
0 #4 ред.ТТ 28.08.2013 21:05
до таких як anonymous - то не читайте, ви що дибіли??? ми ж нікого не примушуємо заходити на ТТ, читайте інші сайти а не лазьте до нас, це ж так просто :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати
 
 
-4 #3 anonymous 28.08.2013 20:36
Ви за...бали своїми накресленнями і виділеннями. Читати неможливо. Пишіть нормально статтю розділяючи абзаци. Дякую.
Цитувати
 
 
-4 #2 Льоня 27.08.2013 16:55
Анонімний автор так петрає в музикальних порівняннях, як заєць в кукурудзі...
Цитувати
 
 
+2 #1 обєктивно 27.08.2013 12:12
побільше б таких статей, і люди б знали що їх за бидло тримає свободівська влада, на жаль багато газет, сайтів і тб в тернополі "лягли" під надала, це огидно що журналісти разом з владою най..ть тернополн :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.