Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На одному з сайтів побачив таке: «Чому я люблю Тернопіль? Так склалося, що в 1998 році я переїхав жити в Тернопіль, де проживаю і сьогодні. По службі мені доводилось жити і в інших містах України: в Чернівцях, Ужгороді, Львові. Проте, я залишився в Тернополі, адже тут особливі люди, особлива аура. Тернопіль був, є і буде одним із кращих міст України. Після закінчення служби в Тернополі в 2004 та 2010 роках в мене були пропозиції переїхати в інші міста, але я залишався і залишуся тернополянином. Кращого місця, ніж Тернопіль, кращих людей ніж тернополяни, думаю важко знайти.

Політик Віталій Максимов»

Зауважте – теперішній міліцейський пенсіонер, який керував роками УМВС на Тернопільщині і про якого гарного слова не скаже ніхто, за виключенням, хіба що, таких, впевнений, як його скандальновідомий кум, колишній головний даішник Тернопільщини Кавюк, називає себе політиком тільки тому, що рік тому «вступив» в УДАР і мріяв стати нардепом.

Але з ганьбою програв Олексію Кайді «битву» за Тернопіль. Отакі в нас політики, тернополяни...

Голосуйте за них і буде вам щастя...

Ваш читач...

 

Коментарі  

 
+9 #5 Северин 29.08.2013 19:15
з багатьма "антимаксимовськ ими" аргументами погоджуюсь....але Макс офіцер людина честі та слова- в порівняні з аферистом Кайдою)))) так що наш "Тягнибоковський " край багато чого втратив))) вибравши авантюристів з великої дороги)))) (тернополяни ЗаСлужили хамСьке відношення до себе із сторони Надалів і К)не дивлячись на відкриття "фонтанчиків" (побудованих ще при Заставному)
Цитувати
 
 
-12 #4 обєктивно 29.08.2013 11:26
мєнт є мєнт і мєнтом буде, він з кумом кавюком не одному життя спасудили :oops:
Цитувати
 
 
+9 #3 Льоня 29.08.2013 09:47
Впевнений що депутат Максимов для Тернополя приніс би більше користі ніж перекотиполе Кайда.
Цитувати
 
 
+8 #2 Незгодний 29.08.2013 08:54
ЗАКАЗУХА повна! Чим це Кайда кращий за Максимова?
Цитувати
 
 
+11 #1 наглядач 29.08.2013 08:45
Цю нікчемну статейку може написати людина яка вжитті нічого не досягнула і не досягне ніколи.Лузер якого є образа на суспільство та на самого себе. А то що ми будемо голосувати за Максимова це однозначно. Ніхто не може переконати в іншому особливо читаючи цю писанину. Соромно!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.