Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогоднішня фейкова, тобто - вигадана новина про те, що В Тернополі грандіозний скандал: під землю провалився автобус з азіатами в місці, яке неодноразово ремонтували,  першоджерелом якого є сайт Погляд, викликала справжнє обурення серед окремих тернополян.

Не будемо судити колег, хоча поділяємо думку, що вони трохи «переборщили». Але зараз не про це, а про те, звідки ж пішла мода на фейк в тернопільських ЗМІ.

Без зайвої скромності зауважимо, що тут «Тернопільский тиждень» свого роду – ПІОНЕРИ справи. Щоправда, ми ніколи не дозволяли собі «стібатися» над пересічними громадянами чи нещастями. А виключно «приколювалися» над можновладцями.

А почалося все з матеріалу Шок! В Тернополі придумали новий спосіб для очистки доріг - їх поливатимуть кипятком, який ми опублікували в грудні минулого року.

Нашу «естафету» підхопив і помічник міського голови Тернополя Максим Черкашин з позитивним фейком про Тернопіль Чому майже всі повірили, що Тернопіль визнали зимовою столицею Європи?

Згодом тему вигаданих новин про Тернопільщину підхопив DTP, на якому регулярно зявлялися цікаві та дотепні фейки (щоправда, давненько там нового нічого немає (ау, автори???)

З найрезонасніших варто згадати матеріал Тернопільського нардепа від УДАРу Ігоря Побера у складі парламентської делегації направили в Сомалі, через який той же Ігор Побер навіть погрожував судом нашому порталу, Степан Барна готує тернопільській владі скандальний новорічний сюрприз та, звісно,  Влада в Тернополі зробила те, про що наш сайт просто пожартував (фотофакт)

Зовсім недавно тернополянин Олег Різник «порвав» інтернет новиною про те, що В Тернополі продовжується дурдом під час ремонтів (фотофакт), який передрукували десятки інтернет-ресурсів.

Так що справа, започаткована ТТ, живе й процвітає. Щоправда, нагадаємо, ми задумали це з добрих міркувань…

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #2 От б... 29.08.2013 23:33
нормально все, немає чого на погляд гнати :P
Цитувати
 
 
0 #1 обєктивно 29.08.2013 19:53
ну вас, прочитав статтю і годину витратив на перечитування ваших приколів, а блог той воще суперовий, наржався, особливо мене потішоло про барну його 11метрову драбину :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: і про щеапановського :oops: :oops: :oops: :oops:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.