Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще 14 серпня до чергової частини Збаразького райвідділу міліції звернувся житель міста Києва та повідомив, що поблизу села Ліски четверо невідомих відкрито викрали з автомобіля 1 мільйон шістсот тисяч гривень.

На місце події виїхала посилена слідчо-оперативна група обласного УМВС.Як розповіли потерпілі, вони удвох автомобілем «Дачіа  Логан» прямували з Тернополя до столиці. Кияни перевозили гроші, будучи посередниками між двома приватними підприємцями.

За їхніми словами, неподалік перехрестя доріг «Збараж-Добриводи-Кременець-Тернопіль» їм перегородила дорогу інша легківка марки «Шкода Октавіа» без номерних знаків. Невідомі пригрозили предметами, схожими на вогнепальну зброю та відкрито забрали з салону машини значну суму коштів.  

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфіковано частиною 4 статті 187 Кримінального Кодексу України – розбій.

Оперативники управління карного розшуку разом зі співробітниками інших служб вживають заходів для затримання осіб, які скоїли важкий злочин.

Співробітники міліції просять відгукнутися свідків та очевидців даної події. Якщо ви 14 серпня з 10 до 11 години 30 хвилин ранку проїжджали у даному напрямку і бачили, або зафіксували на відеореєстраторі  автомобілі марок «Дачіа Логан», «Шкода Октавіа» телефонуйте у Збаражі (код 03550) 2-12-45, моб.тел. 067-301-11-09, або 102. Правоохоронці гарантують анонімність та винагороду за важливу інформацію, яка допоможе у розкритті резонансного злочину.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.