Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Проектом тижня на порталі BAU-data став торгово-розважальний комплекс, який постане в Тернополі.

За даними BAU-data, збудують його на перетині вул. Київської і вул. Генерала Тарнавського. Як відомо, неподалік даного перехрестя стоїть капличка, довкола якої починають зводити стіни для церкви.

За даними інтернет-порталу, дозвіл на виконання підготовчих робіт видано було ще в січні 2011р.

«Розглядаються попередні пропозиції від підрядників на виконання будівельних робіт торгово-розважального центру у складі житлового мікрорайону. Планований початок будівництва - II квартал 2014р»

Примітка ТТ.  Очевидно, мова йде про землю, де ще нещодавно був садівничо-дачний кооператив "Ювілейний". Яку згодом не без скандалів викупила фірма, дотична до нинішнього в.о. голови облради Сергія Тарашевського.

Хоча без скандалів - це сказано мяко. Адже дачні ділянки і будиночки, власники яких не хотіли їх продавати, горіли десятками в прямому значенні цього слова. не обходилося і без людських жертв.  Через що тернополяни почали називати цю ділянку "проклятими" землями".  Правомірність купівлі цієї землі розглядали і депутати міськради, і СБУ.

Але. Минулого року там почала вести будівництво площі Ринок фірма "Тернопільбуд" місцевого бізнесмена Василя Лило. І тоді ж пан Тарашевський з дружиною і батьком сфотографувалися там при так званій закладці "першої фундаментної подушки" (фото 1).

Щоправда майже за рік там не дуже багато й збудовано. Окрім фундаменту і "нульового" поверху під однією спорудою (фото 2, зроблено днями) там нічого немає. Хоча рекламує це будівництво "Тернопільбуд" у ЗМІ, витрачаючи величезні кошти, дуже потужно. 

І гроші з потенційних інвесторів збираються справно.

А ось як вже рік райдужно анонсує дане будівнцтво сама фрма на сайті "Тернопільбуд": "Будівництволоща Ринок  – найоригінальніше будівництво в Тернополі XXI ст.- виросте на межі вулиць Київська-Тарнавського. В історії кожного європейського міста, в зручному територіальному центрі завжди існувала Площа Ринок. Навколо неї знані та заможні городяни зводили свої магазини, кав’ярні, ресторани та престижне житло над ними. Престижне – тому що зручне і комфортне для життя, тому що завтра воно дорожче!
Відтак, сотні квадратних метрів елітного житла, підземні автостоянки, розважальні заклади, басейн – без сумніву, квартал  з такою інфраструктурою стане найзатишнішим та найперспективнішим у нашому місті.

Не випадково «Тернопільбуд» зводить будинки цілими кварталами, адже таке будівництво передбачає новий стиль, нові комунікації, нову, покращену інфраструктуру, та дає можливість зводити нове житло та приміщення для бізнесу, не створюючи проблем уже існуючим.

- Незабаром Тернопіль збільшиться рівно на один квартал, який носитиме назву Площа Ринок. Квартал цікавий в усіх відношеннях, в тому числі і в інженерному забезпеченні.  – каже генеральний директор «Тернопільбуду» Василь Лило. – Тут буде і житловий комплекс, і торгово-розважальний з басейнами, спортзалами тощо.

Квартал має стати родзинкою обласного центру й еталоном у будівництві XXI ст., адже будови з таким розмахом у Тернополі не велися тут уже десятки років. Під новий масив виділено майже 9 га землі. Його розбудова – це справа не одного дня. Цього року товариством заплановано розпочати будову мінімум чотирьох секцій, а це близько 140 квартир. Для нового кварталу проектанти знайшли цікаве архітектурне вирішення. Його аналогів у Тернополі немає. Фасади будівників продумані до найменших деталей, тому, окрім своїх функціональних обов’язків, будинки виконуватимуть роль окраси мікрорайону.
До речі, зупинка громадського транспорту, що знаходиться неподалік, буде оновлена в стилі майбутньої Площі Ринок".

      ювілейне, прокляті землі, тарашевський, площа ринок, тернопіль, київська тарнавського, тернопільський тиждень      

      ювілейне, прокляті землі, тарашевський, площа ринок, тернопіль, київська тарнавського, тернопільський тиждень      

Тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.