Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Станом на 18:30, сьогодні,  мешканці Тернополя перекрили вулицю В.Великого, що в обласному центрі. Людей є близько сотні і всі вони ходять по пішоходному переході, перешкоджаючи руху транспорту.

Найімовірніше, це власники гаражів, які в такий спосіб протестують проти передачі земельної ділянки під гаражами комунальному підприємству Тернопільської міської ради "Тернопільбудінвестзамовник" замість гаражного кооперативу, який ці люди створили. Як заявляли раніше ініціатори, гаражний кооператив сам може обслуговувати територію, де розміщені гаражі, однак депутати не дослухалися до думки своїх виборців.

Нагадаємо, що депутатом від цього виборчого округу є представник ВО "Свобода" Василь Фостик, якого все ці ж мешканці намагалися позбавитимандату.

Ми неодноразово писали про перепитії навколо гаражного кооперативу «Аляска-авто»,  територію якого, де сотні тернопільських сімей мають гаражі, віддали комунальному підприємству, а воно, в свою чергу, віддає його під будівництво.

Влада Тернополя вкотре кинула своїх охоронців на конфлікт і протистояння з людьми,

Піарники Надала почали обробляти тернополян, в яких цинічно забирають гаражі (фотофакт),  

Надал і компанія вирішили не церемонитися з сотнями тернополян і перейшли до погроз (фотофакт)

До слова, як нам відомо, люди звернулися з відкритими листами до фракціїй Партії Регіонів, Удару і "Батьківщини" у Верховній Раді України з проханням втрутитися в ситуацію, оскільки на свободівську владу в Тернополі вони вже не сподіваються.

P.S. На момент оприлюднення цього відео і після приїзду правоохоронців до місця пікету, люди, що перекривали дорогу, почали розсходитися. Але запевнили, що це було тільки попередження...

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+8 #1 Спостерігач 12.09.2013 20:11
Ну, нарешті, люди починають захищати себе.Давно пора гнати і виводити на чисту воду мера і його команду. Підтримую і ще буду реально підтримувати.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.