Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У четвер в ефірі «УХ-радіо» ведучий Степан Барна мав гостя – головного комуніста Тернополя Вініаміна Прошкіна. «Тернопільський тиждень» і вирішив собі пожартувавти над вірним ленінцем. А тому від нашого сайту пан Барна озвучив  питання: «Чи правда, що комуністи Тернопільщини вже певний час майже таємно збирають підписи під зверненням до Януковича з вимогою посприяти їм у намірі відновити хоча б в одному з райцентрів області памятник Леніну? І що кошти на це, начебто, виділив сам Симоненко?»

Що цікаво, таких чуток насправді не існує, ми це просто спонтанно придумали.  

Бо хто при здоровому глузді повірить, що на патріотичній Тернопільщині, де памятники Леніну та іншим комунякам почали демонтувати чи не першими, хтось додумається навіть озвучити ідею відновлення постаментів Іллічу.

І сподівалися що Прошкін це зрозуміє і дасть адекатну відповідь.

Натомість комуніст хоч і здивувався трохи, але відповів так, що згодом його слова були взяті за основу для новин у місцевих і не тільки ЗМІ, які зарясніли заголовками на кшталт «На Тернопільщині хочуть встановити памятник Леніну»

Отже, ось що відповів Прошкін на вигадану чутку-питання ТТ:

«Комуністи Тернопільщини таємно не збирають підписи під зверненням до Президента Януковича, щоби поставити пам’ятник Леніну в одному з райцентрів області. Втім, вони готові зробити все, щоби такий пам’ятник відновити, про це повідомляє 

Прошкін заперечив, що лідер партії Петро Симоненко виділив кошти на цей пам’ятник.

- Якщо тернополяни вирішать, що потрібно відновити пам’ятник Володимира Ілліча Леніна, ми зробимо все для того, щоби це зробити. І знайдуться люди, які пожертвують кошти на ці пам’ятники, – зазначив Прошкін»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.