Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Подейкують, що «апетит» у екс-чиновника був неабиякий

Заступник міського голови Тернополя Богдан Бойко написав заяву на звільнення із займаної посади. До напрямків роботи Богдана Ярославовича було віднесено управління з питань містобудування та архітектури та відділ земельних ресурсів. Обов’язки, які виконував Богдан Бойко будуть розподілені між іншими заступниками. Чисельність виконавчого комітету скоротиться.

Офіційно Бойко і Надал обмінялися компліментами. «У Тернопільську міську раду я прийшов з командою професіоналів, яка працює над тим, щоб докорінно змінити життя міста. Вивести його на європейський рівень, надати інвестиційну привабливість, налагодити комунальне господарство та покращити добробут громадян. Обставини склалися так, що сімейний бізнес, в якому я працював на ключових посадах, потребує термінових антикризових заходів. Від цього залежить добробут не тільки моєї сім`ї, а і людей котрі безпосередньо зайняті в ньому.
Мені шкода, що я особисто не зміг завершити усі справи, котрі розпочав на посаді заступника міського голови. Але я впевнений, що команда міської ради завершить їх і розв’яже ще більш значущі питання. Я був і залишаюся членом цієї команди та щиросердечно бажаю їй наснаги та успіху в досягненні основної мети – покращення добробуту громадян міста», - зазначив Богдан Бойко.  
Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував свому заступнику за плідну роботу та побажав успіху в розвитку бізнесу.

Як відомо «ТТ» з власних джерел, пан Бойко на займаній посаді почувався доволі впевнено. В середовищі підприємців ширилися чутки про те, що за вирішення певних питань він не цурався подяк у вигляді кількох тисяч американських президентів. Як розповідають знайомі правоохоронці, за бурхливою діяльністю Бойка вони давно спостерігали. Та на щастя для нього, стовідсоткових доказів протиправних вчинків чиновника не було. А тому не виключено, що сам екс-заступник Надала відчував, що довго так продовжуватися не може, а тому й від гріха подалі вирішив звільнитися.

Якби там не було, міського голову Тернополя за останні місяці покинув вже другий заступник. І що б це означало?  

 

Коментарі  

 
+2 #15 Василь Тьоркін 02.08.2011 09:09
Від Надала ідуть професіонали, або їх заставляють піти...
Як би там не було , але Бойко був не останній чоловік в будівельній галузі. Розумів що до чого. Навіщо йому ставити свій підпис під маштабними земельними аферами мера (забудова набережної Тернопільського озера котеджами, дєрєбан земель третьої міської лікарні, ресторан на острівку, і багато іншого...
Можна просто розвивати свій бізнес та бути трішки спонсорпом партії Свобода...
Цитувати
 
 
-7 #14 Запорожець 28.07.2011 23:36
Ну пішла людина з посади, шо тут такого. Шкода звичайно, бо людина була хороша - професіонал своєї справи! Але то його вибір! Він же ж не обрана посада!
Цитувати
 
 
+8 #13 Мирослава 28.07.2011 20:14
Не думала писати, але бачу одну брехню від влади. Наш мер - письменник, автор ніким не прочитаноі одноіменноі книжки, має нас за дурнів. Його діяння ми прочитаємо і зробимо висновки!
Цитувати
 
 
+7 #12 Северин 28.07.2011 14:32
[quote name="антон"]ну северин, якщо Бойко "порядний", то я томат в стаканф... на фоні Надала-Бойко ще меньш-більш))))але про інше цілком поділяю та підтримую!
Цитувати
 
 
+9 #11 Северин 28.07.2011 08:55
Цитую марек:
Шок! Я дурень за них голосував і надіявся на кращі зміни. Вже другий замголови пятами накивав. У комуналці вже другий начальник пятами накивав. Від кого і від чого вони так біжать? Чомцу фахівці не бажають працювати?

як можна прцювати з "сворою" коли в них медичні діагнози про д.......м
Цитувати
 
 
+8 #10 Северин 28.07.2011 08:53
Цитую баця:
для Леоніда - Ви дійсно вірите в те що написали???? я в шоці, та Бойко - це людина Сачика (ПП"Метал", який тупо вклав бабло в проект "Надал", відбили грошенята і все, Бойко спригнув, а запитайте бариг - скільки той бойко брив долярів за вирішення питань, не будьте хоч перед своєю совістю брудними,майте хоч краплину порядності - Бойко хабарник ще той, і Надал це знавввввввввв!! !!!! )

Надал ще більший хабарник!!!!!
Цитувати
 
 
+11 #9 марек 28.07.2011 07:08
Шок! Я дурень за них голосував і надіявся на кращі зміни. Вже другий замголови пятами накивав. У комуналці вже другий начальник пятами накивав. Від кого і від чого вони так біжать? Чомцу фахівці не бажають працювати?
Цитувати
 
 
+9 #8 кантор 28.07.2011 06:23
Миші тікають з корабля! Тернопіль чекають погані часи, якщо вже не настали.Надал з (Свободою) чітко виконують доручення (Спонсорів). Національних дух Украінців буде принижено та сильно послаблено! Чергову оргію треба чекати на идень міста.
Цитувати
 
 
+7 #7 оленочка 28.07.2011 00:50
Цитую Леонід:
Цитую сєва:
Бойко - урод, він взятки брав тільки так, а тепер, кур ... знову вернувся до свого бізнесу. бридко це знати....

я дольовик Щепана і повірте якраз Бойко один з тих хто нам намагався допомагати і допомагав і навіть натяків на "подяки" не робив!!!

хто тільки вам не намагався допомогти, а Бойко чим кокретно поміг, чим, балчками???
Цитувати
 
 
+8 #6 умка 27.07.2011 21:48
ух ти, то Бойко помагав людям, які постраждали внаслідок шахрайських дій Щепановського? це щось нове??? свободівці, я від вас в шоці, що ще придумаєте???? може святий Бойко буде і квартири людям . обдуреним, повертатиме???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.