Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чим менше часу залишається до 2015 року, коли тернополяни зможуть переобрати владу в місті, тим відвертіше сьогоднішні депутати міськради на чолі з мером Надалом дерибанять комунальну власність та земельні ділянки в обласному центрі.

От і в суботу "народні" обранці збираються на чергове пленарне засідання. Попередньо заявлено 120 робочих питань. І з них тільки менше десятка не стосуються земельних. Вже традиційно кілька земельних ділянок віддаватимуть скандальновідомій фірмі "Тернопільбудінвестзамовник", якою керують особливо наближені до Сергія Надала люди. Також землю надають відомим в Тернополі людям, зокрема і тим же депутатам міськради від ВО "Свобода". І що характерно, якщо раніше хоча б "на папері" ділянки оформляли на рідних\близьких, то тепер депутати навіть не приховують власних прізвищ...

Орієнтовний порядок денний тридцять сьомої сесії міської ради, 21.09.2013р.

№ з/п

Назва проекту рішення

Автор проекту рішення

1.    

Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.12 року №6/п28/3 „Про бюджет м. Тернополя на 2013 рік”

В.О.Остапчук

2.    

Про внесення змін до складу комітету з конкурсних торгів Тернопільської міської ради

С.Є.Добрікова

3.    

Про внесення змін до складу міської комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків

С.Є.Добрікова

4.    

Про зняття з контролю та перенесення термінів виконання рішень та протокольних доручень міської ради

С.Є.Добрікова

5.    

Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального житлово-експлуатаційного підприємства «Залізничник» Тернопільської міської ради

М.Ф.Лесів

6.    

Про внесення доповнень до Правил благоустрою м.Тернополя, затверджених рішенням міської ради від 19.05.2011 року №6/8/20

М.Ф.Лесів

7.    

Про передачу частини житлового будинку за адресою вул.І.Бордуляка,21 у спільну власність громадянам

М.Ф.Лесів

8.    

Про прийняття в комунальну власність міста житлового фонду ПАТ «СВЕМОН - ВОЛИНЬ»

М.Ф.Лесів

9.    

Про внесення зміни в рішення міської ради від 15.02.2013 року № 6/29/13 «Про погодження введення посад в штатний розпис Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико -санітарної допомоги»

Р.Д.Левчук

10.

Про створення комунального некомерційного підприємства «Міська комунальна лікарня №3» Тернопільської міської ради

Р.Д.Левчук

11.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0938га за адресою вул.Галицька, 20 ОСББ «Галицька 20»

В.Л.Кібляр

12.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0033га за адресою вул.Кн.Острозького,20 гр.Сенюх Л.Р.

В.Л.Кібляр

13.

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул.М.Вербицького,8а Тернопільському дошкільному навчальному закладу №33 Тернопільської міської ради Тернопільської області

В.Л.Кібляр

14.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0176га за адресою вул.І.Котляревського,12 гр.Любович О.О.

В.Л.Кібляр

15.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул.Довженка гр.Мар’яшу Я.В.

В.Л.Кібляр

16.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,88га для обслуговування 150-квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями торгівлі, аптекою, стоматкабінетом, офісами та даховою котельнею за адресою просп..Злуки,8 ОСББ «Злуки,8»

В.Л.Кібляр

17.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0374га за адресою вул.Гайова,12 гр.Бідованець О.С.

В.Л.Кібляр

18.

Про поновлення договору оренди землі площею 0,0024га за адресою вул.Танцорова,2 гр.Мазуркевичу А.І.

В.Л.Кібляр

19.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,10га за адресою вул.Зарічна,1 гр.Матуняк Н.Я.

В.Л.Кібляр

20.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6240га для обслуговування 90-квартирного житлового будинку за адресою вул.С.Будного,20б ОСББ «С.Будного,20б»

В.Л.Кібляр

21.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0626га за адресою вул.Бойківська,19 гр.Зіньчуку П.В., Панчуку П.Ф.

В.Л.Кібляр

22.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0110га для будівництва та реконструкції існуючої зупинки громадського транспорту «вул.Крушельницької» (до центру) з об’єктом торгово-побутового призначення за адресою вул.Крушельницької відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

23.

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі за адресою вул.Камінна,3 комунальній установі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Тернопільська музична школа №1»

В.Л.Кібляр

24.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0406га за адресою вул.Гайова,12 гр.Онуферко Ю.С.

В.Л.Кібляр

25.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0141га за адресою вул.Микулинецька,115/28 гр.Флінті О.П.

В.Л.Кібляр

26.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0141га за адресою вул.Микулинецька,115/27 гр.Мурованому І.С.

В.Л.Кібляр

27.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,0667га для обслуговування нежитлової будівлі за адресою бульвар С.Петлюри,5 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №30 Тернопільської міської ради Тернопільської області

В.Л.Кібляр

28.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0146га за адресою вул.Микулинецька,115/50 гр.Каліновській О.В.

В.Л.Кібляр

29.

Про поновлення договору оренди землі площею 0,1097га за адресою вул. Микулинецька-бічна,10 споживчому кооперативу «Калина-Тернопіль»

В.Л.Кібляр

30.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,09 га для будівництва та обслуговування храму за адресою вул. Шкільна релігійній громаді «Парафії Новомучеників українського народу» УГКЦ

В.Л.Кібляр

31.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0818га за адресою вул.С.Стадникової,43а гр.Мельник Г.З.

В.Л.Кібляр

32.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0325га для обслуговування нежилого приміщення за адресою вул.Гайова,8
ФО-П Черненку Ю. О.

В.Л.Кібляр

33.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0361га за адресою вул.А.Чайковського,44Г гр.Лобоцькій М.І.

В.Л.Кібляр

34.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0400га для будівництва та обслуговування Храму пророка Іллі за адресою вул.Бродівська «Парафія пророка Іллі»УГКЦ м. Тернопіль

В.Л.Кібляр

35.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0140га за адресою вул.Бродівська, 44 гр. Яківчуку В.Я.

В.Л.Кібляр

36.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,8838 га для обслуговування нежитлових приміщень за адресою вул.Тролейбусна,9 комунальному підприємству «Міськавтотранс»

В.Л.Кібляр

37.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3000га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул.Бригадна обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Вулиця Бригадна»

В.Л.Кібляр

38.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2771га за адресою вул.Бродівська, 60Б
ФО-П Строєвусу М.В., ФО-П Строєвусу А.В., ФО-П Строєвус М.М.

В.Л.Кібляр

39.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0320га за адресою вул.Енергетична,26 гр.Вітушинській В.С.

В.Л.Кібляр

40.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0446га за адресою вул.Танцорова,15 гр.Левчук Н.Й. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

41.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10га за адресою вул.Мостова,1 гр.Березко В.В., Мельничук О.М., Мельничук Ю.А.

В.Л.Кібляр

42.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1236га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Коцюбинського,5 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку
„Старий парк 5”

В.Л.Кібляр

43.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Бродівська у власність шляхом продажу через аукціон

В.Л.Кібляр

44.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100га за адресою вул.Є.Коновальця,4а ФО-П Безпалько Н.С.

В.Л.Кібляр

45.

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки за адресою вул.Текстильна ПАТ «Тернопільський завод штучних шкір «Вінітекс»

В.Л.Кібляр

46.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0591га за адресою вул.Н.Яремчука,40 гр.Фтомин І.І., Зайло Я.І.

В.Л.Кібляр

47.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,10га за адресою вул.А.Малишка,18 гр.Синиці А.Ю., Нікітюк А.П., Дзюбі Л.М., Пласконіс З.Є.

В.Л.Кібляр

48.

Про визнання таким, що втратило чинність рішення міської ради від 06.06.2013р. №6/34/48 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,2259га за адресою вул.Золотогірська, 22 ТІЗ «Галія»

В.Л.Кібляр

49.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0050га ФО-П Дахим Є. Й. за адресою вул. 15 Квітня, 1а

В.Л.Кібляр

50.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,0014га для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Кн. Острозького, 50 гр. Стаханській О.О.

В.Л.Кібляр

51.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га для обслуговування пункту заміни мастил за адресою вул.Протасевича ФО-П Флекей Г.А.

В.Л.Кібляр

52.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га за адресою вул.Поліська,11 ТОВ «Метінвест-СМЦ»

В.Л.Кібляр

53.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0503га за адресою вул.Збаразька,21 гр.Телеванчуку Р.І. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

54.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0027га за адресою вул.Кн.Острозького,19 гр.Мальчевському Й.І.

В.Л.Кібляр

55.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0551га за адресою вул.Шухевича,6 гр.Остапюку С.О. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

56.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Медобірна,6 гр.Гайді Т.І.

В.Л.Кібляр

57.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,10га за адресою вул.Підгірна,1 гр.Дедіву Є.М.

В.Л.Кібляр

58.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0359га за адресою вул.У.Кармелюка,6а гр.Сидоренко Г.М.

В.Л.Кібляр

59.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0428га за адресою вул.Глибока,28 гр.Марищак О.М. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

60.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0173га за адресою вул. Січових Стрільців, 9-9а управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради
гр.О.-Т.О.Довгалюк, Б.-А.О. Довгалюк, О.В.Довгалюку, А.І.Довгалюк, В.О.Довгалюку

В.Л.Кібляр

61.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0044га за адресою вул.І.Вагилевича,7 громадянам Попик Я.Й., Попику В.Г., Іванців О.В.

В.Л.Кібляр

62.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0633га за адресою вул.Дівоча,20 гр.Москалю Я.О., Москаль-Гунії Л.Ч.

В.Л.Кібляр

63.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0237га за адресою вул.Проектна,86 гр.Буцю О.О.

В.Л.Кібляр

64.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0702га за адресою вул.Студинського,6 гр.Кремінській І.О., Ведерніковій В.І.

В.Л.Кібляр

65.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0575га за адресою вул.Глибока Долина,34
гр.Новосад Н.М.

В.Л.Кібляр

66.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0611га за адресою вул.Молодіжна,15 гр.Пустовій Л.М.

В.Л.Кібляр

67.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0030га ФО-П Лисобей Р. М. за адресою вул. Клінічна, 3а

В.Л.Кібляр

68.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,0202га за адресою вул.Й.Перля,1 гр.Швед Л.В.

В.Л.Кібляр

69.

Про внесення змін до рішення міської ради від 16.08.2013р. №6/36/97 «Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул.С.Петлюри, 2б ТОВ «Фірма «РЕАЛ»

В.Л.Кібляр

70.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га за адресою вул.Проектна гр.Божик С.В.

В.Л.Кібляр

71.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,03180га за адресою вул.Живова,9 гр.Рижаничу І.С.

В.Л.Кібляр

72.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,00183га за адресою вул.Митрополита Шептицького ФО-П Кукурузі Г.І.

В.Л.Кібляр

73.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0080 га для обслуговування гаражів за адресою вул.Чернівецька,29а гр.Богайчуку Ю.І.,Богайчук В.П., Андрушків Н.М.

В.Л.Кібляр

74.

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 26.04.2013р. №6/31/99 «Про укладення договорів сервітуту»

В.Л.Кібляр

75.

Про скасування рішення міської ради та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,20 га для будівництва та обслуговування храму за адресою вул. Чалдаєва релігійній громаді «Парафія Преподобного Іова Почаївського» м.Тернопіль Тернопільсько-Бучацької єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату

В.Л.Кібляр

76.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0131га за адресою проспект С.Бандери
ПМП «Схід»

В.Л.Кібляр

77.

Про заміну сторони-орендаря в договорі оренди земельної ділянки

В.Л.Кібляр

78.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,10га за адресою вул.А.Манастирського,10 гр.Білику М.М. та передачі земельної ділянки у власність

В.Л.Кібляр

79.

Про продаж права оренди на аукціоні земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,09га за адресою вул.Текстильна

В.Л.Кібляр

80.

Про внесення змін в рішення міської ради від 12.07.2013р.№6/35/67 «Про передачу в суборенду земельної ділянки площею 0,0275га за адресою вул.Митрополита Шептицького ПП «Креатор-Буд»

В.Л.Кібляр

81.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40га за адресою бульвар П.Куліша,2 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгівельними приміщеннями ОСББ «Баттерфляй»

В.Л.Кібляр

82.

Про надання земельної ділянки площею 0,0071га для обслуговування будівлі перукарського салону за адресою вул.Київська,16а ФО-П Буртняку В.М.

В.Л.Кібляр

83.

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0071га, наданої для обслуговування будівлі перукарського салону за адресою вул.Київська,16а фізичній особі-підприємцю Буртняку В.М.

В.Л.Кібляр

84.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0242га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Замкова,7а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Замкова,7А”

В.Л.Кібляр

85.

Про скасування рішень міської ради щодо земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька

В.Л.Кібляр

86.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення площею 0,1га за адресою вул.Хліборобна,23 гр.Золотому В.Є.

В.Л.Кібляр

87.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1244га за адресою вул.Гайова,38
ПП «Креатор-Буд»

В.Л.Кібляр

88.

Про поновлення договору оренди землі площею 0,2858га ТОВ «Енерго-плюс» за адресою вул.Довженка,18а

В.Л.Кібляр

89.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6665га за адресою вул. Гайова, 40
ФО-П Стечишину С.І.

В.Л.Кібляр

90.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,7414 га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Вербицького, 12 об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Вербицького, 12”

В.Л.Кібляр

91.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0339 га для обслуговування захисної споруди цивільного захисту – сховища 3 класу №72086 за адресою вул. Котляревського, 13 Дочірному підприємству «Проектний інститут «Тернопільський промбудпроект» державного акціонерного товариства «Будівельна компанія «Укрбуд»

В.Л.Кібляр

92.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0350га та надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту площею до 0,0200га за адресою вул.Карпенка,5 ТОВ «Терекономбуд»

В.Л.Кібляр

93.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,07га за адресою вул.Протасевича,5
ФО-П Пирогу В.І.

В.Л.Кібляр

94.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2600га за адресою вул. Микулинецька КП «Масив»

В.Л.Кібляр

95.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0116га за адресою вул.Глиняна КП теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

96.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0056га за адресою бульв.П.Куліша ФО-П Кравцю М.І.

В.Л.Кібляр

97.

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2130га для обслуговування підстанції за адресою вул.Бродівська,60 ТОВ «Спеценерго»

В.Л.Кібляр

98.

Про внесення змін в рішення міської ради від 05.10.2013р. №6/25/55 «Про надання земельної ділянки площею 0,7759га за адресою вул.Стадникової,22 Тернопільському дошкільному навчальному закладу №38 Тернопільської міської ради Тернопільської області»

В.Л.Кібляр

99.

Про скасування рішення міської ради від 30.04.2010року №5/34/33 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,9га за адресою вул.Микулинецька»

В.Л.Кібляр

100.                   

Про внесення доповнень в рішення від 26.04.2013 р. №6/31/77 «Про надання суб’єкту підприємницької діяльності Дробатюку В.К. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0868га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування мінігідроелектростанції на річці Серет поблизу шлюзів Тернопільського ставу»

В.Л.Кібляр

101.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0447га за адресою вул.Новий Світ,19а гр.Павловському О.І., Павловському Ю.О.

В.Л.Кібляр

102.                   

Про внесення змін в рішення міської ради від 06.06.2013р. №6/34/124 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0150га за адресою просп.С.Бандери відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради»

В.Л.Кібляр

103.                   

Про затвердження технічної документація із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 0,1900га за адресою вул. Замкова, 6а ТОВ «Акватер»

В.Л.Кібляр

104.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1135га за адресою вул. Січових Стрільців, 2 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

105.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3961га за адресою вул. Січових Стрільців,7 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

106.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1024га за адресою вул. Березова,2 ОСББ «ТОВББЕР»

В.Л.Кібляр

107.                   

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0045га за адресою вул.Карпенка, 16а ФО-П Мацик Г. Г.

В.Л.Кібляр

108.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0201га за адресою вул.Родини Барвінських КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

109.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0257га  за адресою вул.Січових Стрільців гр.Довгалюк О.В.

В.Л.Кібляр

110.                   

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.04.2013р. №6/31/110 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,01125га за адресою вул.Миру,3Б ФО-П Четвертаку Ю.В.»

В.Л.Кібляр

111.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1558га за адресою пров.Цегельний, 1 гр.Прохоренковій Н. І.

В.Л.Кібляр

112.                   

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок ТОВ «Торгпреса»

В.Л.Кібляр

113.                   

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок ДП «Інтерпрес-Тернопіль «ТОВ «Інтерпрес»

В.Л.Кібляр

114.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2308га для обслуговування викуплених будівель та споруд за адресою вул.Микулинецька,21а
ФО-П Горохівському О.А.

В.Л.Кібляр

115.                   

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,9183га для обслуговування комплексу за адресою вул.Поліська, 14 ТОВ «Західагроінвест»

В.Л.Кібляр

116.                   

Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 0,0050га для обслуговування зупинки громадського транспорту (КСШ №18) з торговим павільйоном за адресою просп.Степана Бандери  ФО-П Кравцю М.І.

В.Л.Кібляр

117.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0100га за адресою вул.С.Стадникової  гр.Козун Г.Ф.

В.Л.Кібляр

118.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6681га за адресою вул.Київська, 5б гр.Гевку Б.С.

В.Л.Кібляр

119.                   

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2000га за адресою вул. Овочева КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради

В.Л.Кібляр

120.                   

Різне

 

 

Міський голова                                                               С.В.Надал

 

Секретар ради                                                                 І.В.Турський

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.