Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, у Чорткові вже давно проїзд в громадському транспорті найдорожчий в області – 1 гривня 75 копійок.

Незабаром тариф у другому за величиною місті краю зросте до 3 грн. 65 коп. Принаймні, на цьому наполягає фактичний “монополіст” у районі в сфері пасажирських перевзень "Чортківське АТП – 16142". Це хоче зробити багаторічний директор цього підприємства Мирослав Притула, про що і написав нещодавно в Чортківську мерію відповідне подання.

А днями заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Микола Головач нагородив переможців конкурсу «Кращий автомобільний перевізник  2010 року».

За умовами конкурсу визначали краще автотранспортне підприємство та кращого приватного підприємця в області, що надає послуги з перевезення пасажирів. Переможці конкурсу:

І очолюване паном Притулою "Чортківське АТП – 16142", яке нагадаю, найбільше "здирає" з людей за користування громадським транспортом, в номінації "Краще автотранспортне підприємство" отрмало друге місце???

Перше місце - ВАТ "Тернопільське АТП – 16127", керівник Олександр Шильман, а третє місце - ВАТ "Збаразьке АТП – 16140", керівник Юрій Мандзій.

Зауважимо, що такий конкурс проходить вперше в області.

До речі, автобусна маршрутна мережа Тернопільської області загальною протяжністю 23620 км складається з 628 автобусних маршрутів, в тому числі: 77 – міських, 427– приміських та 124 – міжміських.
В області 315 суб’єкти підприємницької діяльності, з яких 17 - юридичні та 298 - фізичні особи забезпечують регулярні пасажирські перевезення 923 автобусами (без врахування резервного транспорту). У 2010 році автомобільним транспортом області перевезено 75,6 млн. пасажирів, а пасажирообіг склав 938,0 млн. пас. км.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.