Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Автобуснового покоління показали тернополянам у вівторок, 17 травня.

- Автобуси оснащені системою карткового розрахунку та GPS-навігаторами, які вказуватимуть базі місце розташування транспорту, - розповідає віце-президент корпорації “Богдан” Володимир Гунчик. - Вони будуть зручними для людей, які користуються інвалідними возиками, та матерів із дитячими візками —у них низький заїзд та без сходинок. У цих автобусах посилена підвіска та особливі амортизатори. Це робить їх пристосованими до наших доріг. До того ж, вони більш місткі та набагато зручніші.

Автобуси попередньої модифікації – Богдан-А092 - коштували 385 тис. грн. Новий Богдан-А201 у базовій комплектації коштує 400 тис. грн.

- Презентацію провели саме у Тернополі, оскільки працюємо із вашим регіоном уже не один рік, - продовжує Володимир Гунчик. - Невдовзі плануємо відкрити у вас сервісний центр обслуговування “Богданів” усіх модифікацій. Адже Тернопільщина розташована у центрі західного регіону. Сюди зможуть приїжджати автобуси із інших областей.

Нові автобуси мають й інші переваги — особливий двигун, кузов. Випускають нові „Богдани” у трьох модифікаціях — як міський автобус, міжміський з м’якими сидіннями та шкільний.

Чи з'явиться найближчим часом новий “Богдан” на міських маршрутах, залежить від того, чи погодяться місцеві перевізники закупити дещо дорожчі, зате місткіші та зручніші автобуси, повідомляє www.20minut.ua

Під такою назвою 20-21 травня у Тернополі відбудеться ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль.До участі у виставці запрошені представники іноземних регіонів-побратимів Тернопільської області з Білорусії, Болгарії, Польщі, Литви, Росії. Також до Тернополя приїдуть представники багатьох регіонів України, а туристичний потенціал Тернопільщини представлять райони області.

В програмі також  заплановано  проведення спеціалізованих семінарів, презентація фірм, обмін досвідом, налагодження контактів, ярмарок путівок.

Учасники та гості виставки-фестивалю зможуть ознайомитися з комерційними пропозиціями в галузі туризму та рекреації.

Дехто з терноплян напевне пам’ятає, як років два тому всі місцеві ЗМІ рясніли повідомленнями про те, що владою Тернополя та області вже майже завершилися перемовини з поляками про відкриття у нашому обласному центрі Консульства Польщі. Тодішній керівник міста Роман Заставний навіть обіцяв виділити під консульство приміщення відповідне і «малював райдужні перспективи» від такого нововведення, яке дійсно б пішло на користь тисячам мешканцям області, які працюють чи навчаються у сусідній країні. Та з того всього нічого не вийшло (подейкували, що дехто з представників влади, як завжди, захотів собі чималенький відкат за певні дозвільні рішення, на що пани з сусідньої країни покрутили пальцем біля скроні, плюнули і забралися – вони відвикли вже «працювати» за такими схемами.

І ось днями міський голова Терноля Сергій Надал взяв участь у відкритті нового Консульства Республіки Польща. Нажаль, щоправда, не в Тернополі, а в Львові, де відкривали нове приміщення Генерального Консульства Республіки Польща. Ат акож наш мер побував на прийомі за участю міністрів закордонних справ Республіки Польща та України, де виступив з промовою і побажаннями й подальшої плідної співпраці між двома сусідніми країнами.

«ТТ»

Планують конкурси, змагання, вікторини.

Тепер на навчання юних техніків бюджетних коштів буде менше.

Керівництво свободівців готове взяти затриманого на поруки.

Після випивки співбутильника забили до смерті.

А люди й далі не знають, чого їм чекати

Дасть змогу допомогти хворим.

Книжковий фестиваль зібрав у Тернополі видавців зі всієї України

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.