Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Українці вже отримують водійські права із терміном дії.

Злочинець просив зателефонувати … і тікав.

У Тернополі відкрито пункти тимчасового базування швидкої допомоги.

Міська рада оприлюднила інформацію по найбільших боржниках по зарплатні

У понеділок вранці при демонтажі інформаційного табло на міському стадіоні, який зараз реконструюють, трапилася аварія

12квітня 2011 р. о 14-00 у приміщенні Тернопільського краєзнавчого музею відбудеться урочисте відкриття обласної філателістичної виставки, присвяченої 50-річчю першого польоту людини в космос.

Представлена експозиція підготовлена обласною організацією Асоціації філателістів України. В основі виставки – колекція О. Караневича (м. Бережани), в якій зібрані знаки поштової оплати різних країн світу, присвячені освоєнню космосу. На окремих листах представлені марки, що демонструють історію вивчення Всесвіту, внесок окремих особистостей – К. Ціолковського, С. Корольова, М. Келдиша. Окремо представлена Україна як космічна держава. Її успіхи в ракетобудуванні починаються від славнозвісного генерала-конструктора О. Засядька, через теоретичні розробки Кибальчича, до реального втілення С. Корольовим, М. Янгелем та ін.

Частина експозиції висвітлює світовий резонанс у філателії після польоту Ю. Гагаріна.

Логічним доповненням філателістичного зібрання є пам’ятні медалі КБ «Південне» ім. Янгеля та ВО «Південний машинобудівний завод» (м. Дніпропетровськ) з колекції О. Клименка (м. Тернопіль).

 

З 2 по 5 червня у Києві, у Міжнародному виставковому центрі, відбудеться  XXIII Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2011», яка визнана найбільшим і найпрестижнішим загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України.

 

«Молода Просвіта» навчатиме усіх охочих розмальовувати традиційні українські писанки з 4 квітня.

 

Тернопільське управління транспорту і зв’язку вирішило активно боротися з неохайним виглядом водіїв громадського транспорту.

У Тернополі виховуватимуть майбутніх політиків, громадських діячів та президентів.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.