Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Завершився турнір памяті Юрія Науменка з футзалу

За січень-лютий 2011 рокудо зведеного бюджету мобілізовано 228,2 млн. грн. податків і зборів (обов’язкових платежів), що на 36,6 млн. грн. або на 19,1% більше, ніж за аналогічний період 2010 року. Виконання розрахункової бази до зведеного бюджету становить 106,4%.

До державного бюджету поступило 103,6 млн. грн. платежів, що на 24,5 млн. грн. або на 31,0 % більше показника відповідного періоду минулого року. Прогнозні показники виконано на 101,8 %.

 До загального фонду державного бюджету надійшло 100,7 млн. грн. платежів, що на 27,7 млн. грн. або на 38,0 % більше, ніж січні-лютому 2010 року. Розрахункову базу виконано на 107,1 %.

Доходи місцевих бюджетів, що контролюються податковими органами, у січні-лютому цього року становлять 124,6 млн. грн. і зросли в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року на 12,0 млн. грн. або на 10,7%. Розпис місцевих рад на січень – лютий виконано на 104,6%.

Наталія Волошинович, начальник відділу економічного аналізу ДПА в області

І знову обіцянки-цяцянки?

Як повідомляє Держкомстат України, середня зарплата по країні в січні цього року скоротилася на 12,6%, порівняно з попереднім місяцем. І на 1 лютого вона склала 2297 грн. Найнижчий рівень середньої заробітної плати за підсумками січня зафіксований у Тернопільській області – скорочення порівняно з груднем на 21,6%, – до 1610 грн., Чернігівській – на 12,7%, до 1703 грн. і Волинській – на 13,7%, до 1722 грн.

Як ми повідомляли раніше, згідно з підсумками щоквартального рейтингу діяльності голів обласних адміністрацій, які проводить тижневик “Коментарі”, голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян посів 23-тє місце. Вперше за історію рейтингу Тернопільщина опустилася на  найнижче серед  західноукраїнських областей місце і на одну сходинку нижче попереднього показника за підсумками 3-го кварталу 2010 року.

Щоправда, варто нагадати, що Валентин Хоптян очолив Тернопільщину наприкінці грудня.

 

Цивільні позови склали понад півмільйона гривень.

Такі кошти навряд чи можливо передбачити в бюджеті Тернополя

Днями всеукраїнський тижневик ”Коментарі” оприлюднив щоквартальний рейтинг діяльності голів обласних адміністрацій. Підводилися підсумки 4-го кварталу 2010 року та підсумки року.

Голова ТОДА обидва питання тримає на особистому контролі

А також відбудеться виставка картин

А ”найтемніше” в Лановецькому районі

Погода, Новости, загрузка...