Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хоча екс-мер Тернополя хоче її перерахувати на благодійність

На 10 березня було заплановано проведення презентації інвестиційного потенціалу Тернопільської області та міста Тернополя у Американській торгівельній палаті в Україні. Але захід не відбувся, стверджують в міській раді, через ініціативу керівництва Тернопільської обласної державної адміністрації. Перший заступник голови обласної державної адміністрації В.С. Коломийчук звернувся до президента Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі з проханням перенести проведення вищезазначеного заходу на травень 2011 року.

Щоб не втрачати час, мерія Тернополя вирішила провести відкриту інтернет-презентацію інвестиційного потенціалу Тернополя. Пропонуємо вам україномовну та англомовну версії презентації.

Презентація Тернополя (укр)

Презентація Тернополя (eng)

На початку березня 11 дітей пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей) Тернопільської області відправились на оздоровлення та відпочинок в УДЦ «Молода гвардія».

В українському дитячому центрі діти пробудуть до 25 березня 2011 року.

З 10 по 31 березня 2011 року в МДЦ «Артек» на оздоровленні та відпочинку побувають 42 дітей з Тернопільщини.

Крім того, 18 дітей області візьмуть участь у фінальних стартах ІІ Всеукраїнської олімпіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів з легкої атлетики та плавання, що відбудуться в МДЦ «Артек».

Ані Цимбалюк, ані Хоптян на діалог не йшли

До них 21березня приєднаються колеги з усіх обласних центрів

Тільки-но повернувся мер Тернополя з відрядження, як за океан поїхав його побратим

10 березня 2011 року о 13:30 год. в приміщення благодійного фонду «Карітас» (вул. Замонастирська, 1) відбудеться навчальний семінар для волонтерів та усіх бажаючих, хто опікується людьми, що не можуть дати собі ради.

На цьому семінарі своїми знаннями ділитиметься лікар-кардіолог.

Семінар проходитиме в рамках реалізації діяльності консультативного центру проекту «Домашня опіка». Тривалість заходу до 45 хвилин.

Координатор проекту Наталія Машник, тел. 098 4937179.

Завершився турнір памяті Юрія Науменка з футзалу

За січень-лютий 2011 рокудо зведеного бюджету мобілізовано 228,2 млн. грн. податків і зборів (обов’язкових платежів), що на 36,6 млн. грн. або на 19,1% більше, ніж за аналогічний період 2010 року. Виконання розрахункової бази до зведеного бюджету становить 106,4%.

До державного бюджету поступило 103,6 млн. грн. платежів, що на 24,5 млн. грн. або на 31,0 % більше показника відповідного періоду минулого року. Прогнозні показники виконано на 101,8 %.

 До загального фонду державного бюджету надійшло 100,7 млн. грн. платежів, що на 27,7 млн. грн. або на 38,0 % більше, ніж січні-лютому 2010 року. Розрахункову базу виконано на 107,1 %.

Доходи місцевих бюджетів, що контролюються податковими органами, у січні-лютому цього року становлять 124,6 млн. грн. і зросли в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року на 12,0 млн. грн. або на 10,7%. Розпис місцевих рад на січень – лютий виконано на 104,6%.

Наталія Волошинович, начальник відділу економічного аналізу ДПА в області

І знову обіцянки-цяцянки?

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.