Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляє Держкомстат України, середня зарплата по країні в січні цього року скоротилася на 12,6%, порівняно з попереднім місяцем. І на 1 лютого вона склала 2297 грн. Найнижчий рівень середньої заробітної плати за підсумками січня зафіксований у Тернопільській області – скорочення порівняно з груднем на 21,6%, – до 1610 грн., Чернігівській – на 12,7%, до 1703 грн. і Волинській – на 13,7%, до 1722 грн.

Як ми повідомляли раніше, згідно з підсумками щоквартального рейтингу діяльності голів обласних адміністрацій, які проводить тижневик “Коментарі”, голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян посів 23-тє місце. Вперше за історію рейтингу Тернопільщина опустилася на  найнижче серед  західноукраїнських областей місце і на одну сходинку нижче попереднього показника за підсумками 3-го кварталу 2010 року.

Щоправда, варто нагадати, що Валентин Хоптян очолив Тернопільщину наприкінці грудня.

 

Цивільні позови склали понад півмільйона гривень.

Такі кошти навряд чи можливо передбачити в бюджеті Тернополя

Днями всеукраїнський тижневик ”Коментарі” оприлюднив щоквартальний рейтинг діяльності голів обласних адміністрацій. Підводилися підсумки 4-го кварталу 2010 року та підсумки року.

Голова ТОДА обидва питання тримає на особистому контролі

А також відбудеться виставка картин

А ”найтемніше” в Лановецькому районі

Бажаючі заробити, можуть неабияк ”прогоріти”

Хотів півтора тисячі гривень, а отримав кримінальну справу

Про це пише офіційний сайт облдержадміністрації!?

Але кому потрібна така стастика?

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.