Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Людям, які з різних причин не можуть говорити чи чути, тобто є глухонімими,  і є зареєстрованими в УТОГ, “Київстар” протягнув “руку допомоги”

На Тернопільщині податківці викрили будівельні афери.

У січні 2011 року слідчим відділом податкової міліції ДПА в Тернопільській області завершено розслідування кримінальної справи стосовно керівника одного з підприємств області, основним видом діяльності якого є будівництво житла за кошти фізичних осіб.

У неділю 20 лютого 2011 року в парку «Національного Відродження»в Тернополі  відбудеться «Свято Зими».

Стало відомо, що своїх владних крісел  позбулися керівники кількох районів.

Через неправилне використання надр бюджет недоотримує мільйони

Зараз триває ревізія водних ресурсів області, а це понад 9 тисяч гектарів.

Тепер книжками можна буде обмінюватись навіть в магазинах

У понеділок, в обідню пору, в центрі Тернополя через недопалок горіло кафе «Космос».

Тільки но стемнілося у понеділок, з нагоди Дня святого Валентина Театр вогню "SEMARGL" провів на набережній Тернопільського ставу вогняно-піротехнічне шоу.

У січні та на початку лютого хвиля розбійних нападів на аптечні заклади прокотилася обласним центром. Потерпіли здебільшого ті торгові заклади, що знаходяться на околиці міста.

Восьмого лютого, до аптеки, що по вулиці Романа Купчинського, близько восьмої години вечора зайшов клієнт. Провізор нерозбірливо почула який саме медичний препарат потрібен чоловікові, адже той на ходу став натягати на обличчя шапку з прорізами. Ніж, який вийняв нападник, мав слугувати переконливим аргументом, аби перелякана продавець відкрила касу і віддала гроші, проте зловмисникові перегородив дорогу оперативник. Зметикувавши, що потрапив у пастку, лиходій кинувся втікати, та міліціонер встиг застосувати сльозогінний газ. Вже на вулиці на допомогу оперативникові кинулися колеги, які були поблизу. Нападника затримали.

altПринаймні, губернатор області радить сіяти її більше

Наша область завжди була однією з перших щодо вирощування і збору такої стратегічної культури,  як гречка. А тому керівник Тернопільщини  Валентин Хоптян має намір відродити колишні потужності. “Найближчим часом ми будемо зустрічатися з сільгоспвиробниками і рекомендуватимемо їм уже цього року збільшити посіви гречки у два, а подекуди й в три рази. Наша мета, щоб в області виробляли власну продукцію за помірними цінами” — підсумував губернатор. Про це він заявив під час відвідин підприємства “Екор”, яке є потужним виробником гречаних круп в області. Сьогодні керівництво заводу планує розширювати підприємство та випускати нові види продукції з гречки, а в майбутньому переробляти й просо. Потужність ВАТ “Екор” з переробки зерна гречки на крупи становить 11 тис. тонн на рік, 1 тис. тонн на місяць, 35 тонн на добу.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.