Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія міської ради прийняла рішення, відповідно до якого сектантську капличку в парку Національного відродження таки демонтують.

Депутат міської ради Роман Заставний на чергове сесійне засідання вніс проект рішення «Про врегулювання окремих питань щодо від’єднання споживачів від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання».

Майбутні парламентські вибори спонукають до активності не лише політиків першої величини. Свої "розклади" існують і на рівні областей та міст. 

Чи мають особи, що займаються наркобізнесом, стосунок до міських високопосадовців?

Нещодавно всеукраїнське видання «Weekly.ua» опублікувало рейтинг міст за якістю життя. Наш обласний центр зайняв 4 місце.

У зв’язку із визначенням кандидатури контрагента припинено прийом документів по пошуку інвестора на створення проекту «Соціальні аптеки». Таке повідомлення зявилося на сайті Тернопільської мерії. Але хто цей кандидат-інвестор – не повідомляється. Але за чутками, це наближене до керівництва ТОО ВО "Свобода" підприємство...

 "Тернопільський тиждень" анонсував відкриття інформаційно - консультативного Центру підтримки підприємництва в приміщенні, яке безкоштовно сесійним рішенням передано благодійному фонду, де співзасновником є міський голова Тернополя Сергій Надал. В попередній публікацйії ми також згадували про кошти, які виконавчий комітет виділив названому благодійному фонду.

Капличку в парку Національного Відродження таки демонтують?

Для цього він у четвер, 8 вересня, збирає Духовну раду.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.