Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В цьому переконаний відомий тернопільський тренер, який 3 березня святкує 50-річчя.

Минулий 2010 рік по праву можна вважати знаковим для Василя Петровича Івегеша, адже тоді він, тренуючи ФК «Тернопіль-ТНПУ», виборов усі можливі і неможливі титули на обласному рівні, потрапив у призи студентського чемпіонату Європи, непогано виступив в аматорській лізі першості України… У переддень свого ювілею Василь Івегеш поділився з читачами «Номер один» своїми звитягами.  

Вісцеральна терапія ― лікувальний метод, отриманий від пращурів

Навесні минулого року до мене приїхав друг і колега-журналіст з Маріуполя. Ми сиділи на кухні, спілкувалися, згадували минуле. А з телевізора на стіні „бубоніли” новини на одному з національних каналів. Раптом мій товариш каже: „А я і не знав, що у вас в Тернополі такий молодий і компетентний мер. Говорить так по темі і детально? ” Я глянув на екран. Там журналістам про причини виникнення „сміттєвої кризи”, на тлі Малашівського сміттєзвалища, розповідав … колишній керівник прес-служби Тернопільської міської ради Олег Удич. Просто телевізійники наплутали з коментарем  до відеоряду, і в сюжеті писало „Міський голова Тернополя Роман Заставний”, хоча насправді з журналістами спілкувався саме керівник прес-служби.

Тернополянин Микола Мамчур — чоловік у місті відомий й авторитетний, журналістською увагою не обділений. Але він із тих  людей, хто постійно прагне чогось нового, змінюється сам і спонукає до змін інших. Повернувшись з Америки наприкінці минулого літа, уже встиг презентувати нову техніку рукопашного бою, започаткувати проект „Художники без майстерень” тощо. Перше, що помітив пан Микола після короткої еміграції, — люди в Україні стали добрішими. 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.