Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1 млн. доларів США прямих інвестицій вкладено іноземними інвесторами у I-му півріччі  2011 р. в економіку Тернопільщини. Це на 46,7% менше надходжень, порівняно з аналогічним періодом попереднього року, повідомляє головне управління статистики у Тернопільській області.

При цьому частка надходжень з країн Євросоюзу становить 98% до загального обсягу, з інших країн світу – 2 %. Інвестування здійснювалось у вигляді рухомого і нерухомого майна (0,3 млн. дол.) та грошових внесків (0,2 млн. дол.).

Станом на 1 липня ц.р. загальний обсяг іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку області становив 67,6 млн. дол., що на 7 % більше обсягів іноземних вкладів на початок 2011 р. та у розрахунку на одну особу становить 62,4 дол. Вище обласного розмір інвестицій у Зборівському (276,3 дол.), Борщівському (162,5 дол.) та Тернопільському (101,7 дол.) районах. На одного жителя обласного центру припадає 109,8 дол. вкладень з-за кордону.

Прямі іноземні інвестиції зробили 152 підприємства з 36 країн світу (для порівняння, у січні-червні 2010 р. – 137 підприємств із 35 країн світу). До п’ятірки основних країн-інвесторів (на них припадає більше половини – 67% загального обсягу прямих інвестицій) входять: Німеччина – 18,1 млн. дол., Естонія – 9,5 млн. дол., Чехія – 7,4 млн. дол., Польща – 5,8 млн. дол., Австралія – 4,5 млн. дол.

Значні обсяги іноземних інвестицій зосереджено на підприємствах переробної промисловості – 31,4 млн. дол. (46,5% загального обсягу прямих інвестицій в область). На підприємствах транспорту та зв’язку акумульовано 11,1 млн. дол. прямих інвестицій (16,4%), сільського господарства, мисливства та лісового господарства – 8,3 млн. дол. (12,2%).

Як повідомляє «Номер один», серед районів області провідні місця за обсягами іноземних інвестицій займають: Зборівський (18% загальнообласного обсягу), Борщівський (16,8%) та Тернопільський (9, 6%). На обласний центр припадає 35% іноземних інвестицій або 23,7 млн. дол.

Тернопільською транспортною прокуратурою 29 серпня 2011 року порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення з боку службових осіб двох підприємств транспортної галузі за статтями 364 та 366 КК України.

Тернопільською транспортною прокуратурою із залученням управління СБУ в Тернопільській області проведено перевірку додержання законодавства про державну закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти державним підприємством «Тернопільський облавтодор» ВАТ Державна Акціонерна Компанія «Автомобільні автодороги України» та філією «Тернопільський доркомплект» при закупівлі матеріалів виробничо-технічного призначення для виробничих потреб підприємства.
ПППроведеною перевіркою встановлено, що матеріали для будівництва доріг підприємствами закуплені без дотримання вимог Закону України «Про внесення змін та доповнень до Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Як виявилось, частина матеріалів придбана фактично без застосування процедур державних закупівель. Через незаконні дії службовців відкритому акціонерному товариству Державна Акціонерна Компанія «Автомобільні автодороги України» спричинено збитки на загальну суму понад 800 тисяч гривень.
Прес-служба прокуратури області

В ставку с. Стінка Бучацького району виявлено тіло місцевого жителя гр. 1975 р.н. Ймовірна причина смерті - утоплення.

Дев’ять команд колективів фізичної культури Тернопілля цими днями зібрав фінал обласного чемпіонату ФСТ «Динамо» на відкритих волейбольних майданчиках. Більше восьми десятків учасників суперництва, що відбувалося до 20-річного ювілею Незалежності України, за програмою змагань «Динаміада-2011», демонстрували майстерне володіння волейбольним м’ячем. Подача – ударна комбінація – і м’яч ефектно перекинуто за сітку… Суперники теж не дрімають: успішно прийняли м’яч, ефектно розіграли – і переадресували на той бік майданчика...
У напруженій і справді нелегкій боротьбі сильних, майстерних команд виборювалася перемога. У командному заліку першість отримали волейболісти обласного управління Державного департаменту виконання покарань, а представник їхньої команди Юрій Білоус став кращим гравцем чемпіонату. «Срібло» дісталося тернопільським рятувальникам, а «бронзовий» трофей – волейболістам обласного управління внутрішніх справ. Команди - переможці та призери фіналу нагороджені кубками і дипломами, а гравці команд – грамотами обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Вручаючи відзнаки, начальник управління МВС України в області генерал-майор Федір Бортняк привітав волейболістів-динамівців із підкоренням нових спортивних вершин, побажав нових успіхів. У церемонії нагородження взяли участь члени президії обласного товариства «Динамо». А продовженням спортивного свята стала товариська зустріч на волейбольному майданчику команд динамівських ветеранів і переможця фіналу.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.