Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільською митницею за січень-липень 2011 року перераховано митних платежів до Держбюджету України в сумі 340 077,4 тис. грн. Всі перераховані кошти поступають безпосередньо до обласного бюджету та використовуються на потреби нашого краю, враховуючи ту обставину, що наша область є дотаційною.
Митницею проводиться пост-аудит з метою перевірки достовірності відомостей, які заявляються суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності при митному оформленні шляхом проведення документальних перевірок на предмет дотримання вимог законодавства України з питань митної справи та повноти сплати податків. Так, з початку року митницею проведено 23  перевірки.  Одним із  порушень, за результатами проведення перевірок є заниження митної вартості шляхом недекларування або декларування не в повному обсязі транспортних витрат, що призвело до недоборів митних платежів в сумі майже 120 тисяч гривень, які б мали бути перераховані до Держбюджету.
Враховуючи дану ситуацію, Тернопільська митниця звертається до підприємств та підприємців, які займаються експортно-імпортними операціями з проханням надалі неухильно дотримуватися митного законодавства. Подавати належним чином оформлені митні декларації, товаросупровідні документи та вказувати правдиві відомості.
За будь-які зловживання зі сторони суб’єктів, митницею будуть вжиті заходи по притягненню відповідних осіб до відповідальності.

Головний інспектор по зв’язках з громадськістюТернопільської митниці Катерина Крисовата

 

В області намолочено більше 300 тисяч зернових і зернобобових культур

Відповідно до Закону України “Про державну допомогу сім’ям з дітьми” в області отримувало допомогу 58169 одержувачів, здійснено нарахувань на 273,9 млн. грн. В тому числі:
- допомогу при народженні дитини отримувало 18549 осіб, здійснено нарахувань на 147,7 млн. грн.;
- допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку отримувало 31804 особи, здійснено нарахувань на 101,5 млн. грн.
Державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям” в  цілому  по області отримувало 4614 сімей, здійснено нарахувань на суму 30,5 млн. грн.
Державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам» в області одержувало 10711 осіб, здійснено нарахувань на суму  58,2 млн. грн.
Тимчасову державну допомогу дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину, або місце проживання їх не відоме, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 №189 отримувало 1385 одержувачів, здійснено нарахувань на 3,9 млн. грн.
Заборгованість станом на 01.07.2011 по виплаті всіх видів державних допомог відсутня.
Субсидії на житлово-комунальні послуги отримувало 5906 сімей. Здійснено нарахувань на 21,68 млн. грн.
Субсидії на тверде паливо та скраплений газ призначено 3717 сім’ям, на 2,17 млн. грн

В 26 вищих начальних закладах області подано 27778 заяв, з них на базі 9 класу -- 3892 заяви. Відтак , 7311 заяв було подано у Тернопільський національний економічний університет, у Тернопільський національний педагогічний університет ім.. В. Гнатюка – 6421 заява, у Тернопільський національний технічний університет імені. І. Пулюя – 3659 заяв і в Тернопільський державний медичний університет ім.. І.Я. Горбачевського – 2867 заяв.
З 1 по 5 серпня будуть оприлюднені перші результати рейтингових списків вступників, рекомендованих для зарахування за державним замовленням.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.