Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Серед 1099 осіб із 119 університетів усіх регіонів нашої держави, які брали участь у конкурсі «Україна: 20 років державотворення», організованому пфондом «Україна» спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, були 22 студенти з Тернопільських вищих навчальних закладів.

Підсумками конкурсу стали оптимістичні результати: молоді українці не ставлять під сумнів нашу державність, вони досить реалістично оцінюють результати державотворення та нинішній стан держави, молоді громадяни мають своє бачення майбутнього України.

Згідно з рейтингом переможців конкурсу другу премію присуджено Віталію Мочарському (Тернопільський національний технічний університет ім.І.Пулюя), а заохочувальну премію - Назарові Головенку та Валентині Василишин (Тернопільський національний економічний університет)

За 200 тисяч облрада вирішила «суперечку» між релігійною громадою та інтернатом.

За перше півріччя цього року податківці Тернопільщини провели 164 планові комплексні документальні перевірки та 232 позапланові документальні перевірки щодо дотримання суб’єктами господарської діяльності податкового та валютного законодавства. За результатами проведених перевірок донараховано до бюджету узгоджених податкових зобов’язань на суму понад 19 млн. грн.

Варто зазначити, що з початку 2011 року в органах податкової служби здійснено чітку переорієнтацію основних напрямів контрольної роботи. Так, пріоритетним напрямом підрозділів контрольно-перевірочної роботи є першочергова перевірка тих суб’єктів господарювання, які при значних обсягах валових доходів декларують незначне податкове зобов’язання, так званих «мінімізаторів», посередницьких комерційних структур, які без наявних власних активів та при незначній чисельності персоналу декларують значні суми ПДВ до відшкодування з бюджету.

Виконуючи основну функцію контролю за повнотою сплати податків, працівники підрозділів податкового контролю юридичних осіб значну увагу приділяють запобіганню несплаті податкових зобов’язань у наступних податкових періодах. Так, внаслідок проведених перевірок суб’єктів господарювання Тернопільської області загалом зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування на суму понад 22,6 млн. грн.

Крім того, особливу увагу податківці звертають на діяльність збиткових (малоприбуткових) підприємств, що реалізують підакцизні товари, пально-мастильні матеріали, надають послуги в інших високорентабельних галузях економіки.

За матеріалами управління податкового контролю юридичних осіб ДПА в Тернопільській області

На одній з нарад голова ОДА Валентин Хоптян доручив відповідним службам сприяти залученню осіб, які перебувають на обліку як безробітні, для виконання суспільно-корисних робіт - очисткидорожніх смуг, облаштування автостоянок тощо.

Відтак, з поточного року до цих робіт вже залучено 5381 безробітного.

Вони здійснювали побілку дерев у придорожніх лісосмугах (побілено понад 10,0 тис. дерев), прибирали сміття та пакували його в мішки на узбіччях автодоріг (прибрано 678,3 км),  вирубували кущі та самосіви, фарбували тросове огородження (пофарбовано понад 5,4 км) та автопавільйони, вирівнювали стояки дорожніх знаків, сигнальних віх, очищали смуги відводу від залишків порубки, здійснювали укладання бордюрного каменю, підготували дорожнє покриття до ямкового ремонту (підготовлено 2,4 км).

Крім того, силами безробітних  прибрано  понад 262,8 га територій населених пунктів, ліквідовано 417 несанкціонованих сміттєзвалищ, висаджено 5449 дерев та 414 кущів, упорядковано 33,5 га зелених газонів.

 

Погода, Новости, загрузка...