Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян доручив керівництву райдержадміністрацій вжити заходів щодо створення у кожному районі не менше однієї молочної ферми з поголів’ям 500 і більше корів

Про це йдеться у розпорядженні голови ТОДА, яке стосується нарощування поголів'я сільськогосподарських тварин в усіх категоріях господарств та збільшення виробництва продукції тваринництва.

Крім того Валентин Хоптян рекомендував головам районних державних адміністрацій проаналізувати стан галузі тваринництва та провести з цього питання розширені наради із керівниками сільськогосподарських та переробних підприємств, головами органів місцевого самоврядування.

Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації доручено при перевиконанні дохідної частини обласного бюджету передбачити кошти на фінансування програми «Розвитку молочного скотарства Тернопільської області до 2015 року».

Головному ж управлінню ветеринарної медицини в Тернопільській області належить забезпечити контроль за переміщенням молодняка великої рогатої худоби, особливу увагу звернути на вивіз неідентифікованих телят за межі області.

До речі, за січень-травень 2011 року всіма категоріями господарств області вироблено валової продукції сільського господарства (тваринництва) на суму 414,7 млн. гривень, що становить 103,2% до відповідного рівня 2010 року (9 місце по Україні). Приріст виробництва в сільськогосподарських підприємствах склав 11,5%.

Станом на 1 червня 2011 року в усіх категоріях господарств утримується 230,9 тис. голів ВРХ, в тому числі корів - 117,9 тис. голів.

Поголів'я свиней в усіх категоріях господарств становить 356,5 тис. голів, птиці – 4769,1 тис. голів.

 

Від її «чар» постраждало щонайменше семеро осіб.

Протягом січня-червня 2011 року до бюджетів усіх рівнів Тернопільською об’єднаною державною податковою інспекцією забезпечено надходження платежів у сумі 401,2 млн. грн., що становить 123,1% до минулого року або на 75,2 млн. грн. перевищує минулорічний показник.

До державного бюджету надійшло 191,7 млн. грн. Темп росту до відповідного періоду минулого року становить 133% або на 47,1 млн. грн. більше.

Надходження до місцевих бюджетів склали 209,5 млн. грн. або 116 відсотків, що на 28,1 млн. грн. більше, ніж минулоріч. Зокрема, по місту Тернополю надійшло 184,6 млн. грн., що на 23,9 млн. грн. більше, ніж торік, та по Тернопільському району – 24,9 млн. грн., що на 4,2 млн. грн. перевищує показник аналогічного періоду 2010 року.

Тернопільська об’єднана ДПІ

З 2 по 6 липня поблизу села Мильно Зборівського району пройшов молодіжний вишкільний табір «Лисоня ім. Омеляна Польового». Організатором табору виступила Тернопільська обласна організація «Молодіжний націоналістичний конгрес».

Програма табору була досить насичена, і навіть дощова погода не завадила її виконати у повному обсязі. Таборовики випробували свої сили на смузі перешкод, грі в пейнтбол та тереновій грі. А також прослухали лекції про видатних постатей українського народу Євгена Коновальця, Ярослава Стецька, Михайла Сороку, а також Омеляна Польового, який командував Воєнною округою «Лисоня».

Загалом таборова програма охолювала повних три дні. Кожен із цих днів був присвячений одній із трьох рис українського націоналіста, які виділив Дмитро Донцов – мужність, шляхетність та мудрість.

Велику увагу організатори звернули і на виховання у молоді лідерських якостей – учасники табору пройшли курс тренінгів із психологом. Не обійшлося із без традиційних таборових гутірок – таких як самовиживання в природі, основи самозахисту та впоряд. Насичений таборовий день закінчувався веселою нічною ватрою, де кожен міг проявити свою творчу натуру.

«Мені найбільше сподобалася смуга перешкод, а особливо «лисяча нора», - ділиться своїми спогадами учасниця табору Катерина Пархут, - вона не була традиційна пряма, а зроблена зиг-загом, тому було дуже цікаво в ній повзти».

Після закінчення табору учасники поїхали на святкування свята Івана Купала до Зборова.

ТОО «Молодіжний націоналістичний конгрес» висловлює подяку за допомогу в організації табору Валентину Наливайченку, Михайлу Ратушняку, Тернопільській міській раді та Управлінню у справах сімї та молоді Тернопільської ОДА.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.