Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурор Теребовлянського району порушив кримінальну справу за ч.1 ст.197-1, частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України стосовно директора приватного агропромислового підприємства.

 Дослідчою перевіркою встановлено, що власник та директор одного з ПАП самовільно, без правовстановлюючих документів , зайняв земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею,   89, 47  га та земельну ділянку , та площею 9,95 га із земель запасу для обслуговування господарських будівель на території однієї із сільрад району. Цю землю він безоплатно використовував впродовж 2010 – 2011 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва свого приватного агропромислового підприємства.
Розмір шкоди , заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки , загальною площею 99, 42 га становить 97 618 гривень.
Слідство у справі ведуть у прокуратурі Теребовлянського району.
Прес-служба прокуратури області

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження щодо організації роботи із залучення інвестицій в економіку Тернопільської області за принципом «єдиного вікна».

Зроблено це з метою залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку області, поліпшення умов для суб’єктів інвестиційної діяльності і спрощення процесу їх взаємодії з місцевими органами влади.

Відтак, голова ТОДА очолив координаційну раду з питань залучення інвестицій за принципом «єдиного вікна», ввівши до її скалу представників низки управлінь облдержадміністрації,  Фонду державного майна, ВАТ «Тернопільобленерго», обласної комунальної інспекції охорони пам’яток історії та культури, Державної екологічної інспекції в Тернопільській області, Головного управління Держкомзему у Тернопільській області, Служби автомобільних доріг у Тернопільській, ВАТ «Тернопільгаз», Державної податкової адміністрації , Держгірпромнагляду, МНС, управління Національного банку України в Тернопільській області, Державного управління охорони навколишнього природного середовища, ДП «Тернопільський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», Тернопільської митниці, інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області

Секретаріат координаційної ради доручено очолити в.о. директора державної бюджетної установи «Тернопільський регіональний центр з інвестицій та розвитку» Андрію Мартишку.

Головам районних державних адміністрацій, виконавчому комітету Тернопільської міської ради належить забезпечити організацію роботи із залучення інвестицій за принципом «єдиного вікна».

У суботу і неділю в області виникли чоири пожежі. В с. Пеньки Борщівського району виникла пожежа в житловому будинку гр. 1955 р.н. Внаслідок пожежі пошкоджено перекриття на площі 8 м²., та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється,  матеріальні збитки орієнтовно становлять 6 тис. грн. Пожежу ліквідовано черговим караулом СДПЧ-8 Борщівського РВ, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 80 тис. грн.

В м. Тернопіль по вул. Л. Українки 14,  виникла пожежа в підвальному приміщенні житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено 2 м² сміття. Причина пожежі та матеріальні збитки – встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП Управління.

В с. Дубенка Монастириського району виникла пожежа в житловому будинку гр. 1927 р.н. Внаслідок пожежі пошкоджено ліжко та постільна білизна. Причина пожежі необережність при палінні господаря будинку, який внаслідок пожежі отримав опіки лівого стегна, лівого плеча і частини живота та був шпиталізований в Монастириську ЦРЛ. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано мешканцями будинку, пожежно-рятувальний підрозділ не викликався.

В м. Тернопіль по вул. Микулинецька бічна 10В, на території приватного підприємства, виникла пожежа мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер». Внаслідок пожежі пошкоджено панель приладів та лобове скло мікроавтобуса.  Причина пожежі та матеріальні збитки – встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП Управління, врятовано 1 автомобіль

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.