Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Актуально

Наші колеги зі Східної України видали, на нашу думку, цікавий матеріал.

Напередодні початку нового навчального року голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян схвалив перелік заходів щодо впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів краю інформаційно-комунікаційних технологій.

Метою такої ініціативи керівника області є забезпечення рівного доступу учнівської молоді до якісної освіти, її модернізації та інноваційного розвитку, інтеграції до європейського освітнього простору.

Валентин Хоптян доручив управлінню освіти і науки ОДА, райдержадміністраціям, виконкому Тернопільської міськради впроваджувати системний програмно-цільовий підхід до вирішення освітянських проблем, консолідувати зусилля  органів управління освітою всіх рівнів, місцевої виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо розв’язання комплексу завдань з поліпшення якості шкільної освіти шляхом використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, створення умов для поетапного переходу до нового рівня освіти на їх основі.

Він також доручив відповідним органам влади, протягом 2011-2015 років, передбачати у місцевих бюджетах кошти на зміцнення матеріально-технічної та навчально-методичної бази закладів освіти, забезпечення їх сучасними навчальними комп’ютерними комплексами, мультимедійними системами для інтенсифікації навчально-виховного процесу.

Зокрема передбачено забезпечити щорічне оновлення на 25 відсотків наявної в закладах освіти застарілої комп’ютерної техніки.

До 1 листопада 2011 року належить забезпечити під’єднання  загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ, І-ІІІ ступенів до всесвітньої мережі Інтернет за допомогою сучасних телекомунікаційних засобів.

Також Валентин Хоптян дав доручення сприяти організації навчання з використанням дистанційних технологій навчання для отримання повноцінної освіти, соціальної адаптації та реабілітації дітей з особливими потребами та дітей, які перебувають на довготривалому лікуванні.

На думку голови ТОДА доцільно забезпечити перепідготовку та підвищення кваліфікації педагогічних кадрів з питань ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності

На скандально відомому сайті з'явилися документи і про Президента України. На сайті Wikileaks з'явився документ, який свідчить про те, що Українська православна церква (московського патріархату) визнала своєю помилкою підтримку Віктора Януковича на президентських виборах 2004 року.
Про це в своїй депеші до Держдепартаменту США повідомляв тодішній посол США в Україні Вільям Тейлор. Таку позицію УПЦ (МП) озвучував голова відділу зовнішніх церковних зв'язків архімандрит Кирило. Крім жалю про підтримку Януковича Кирило зазначив, що після 2004 року церква стоїть осторонь від політики. Він також підкреслив незалежність української філії Російської православної церкви.
Крім того, на думку архімандрита Кирила, в 2004 році існував ризик розколу православного руху через зусиль Віктора Ющенка домогтися визнання незалежності українських церков
 

Вуличне мистецтво в Тернополі не всім до вподоби?

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.