#коропфест стартував у Тернополі. Вивчаю атмосферу з середини, повідомляє Борис Машлянка.

Перші враження, що ця забава для вишиватників. Частина контингенту сидить вбухана і тішиться, шо можуть бухати серед парку. Навіть тим пишаються. Типу заплатили за шашлик із 300% накруткою.... справа для шинкарів надприбуткова... тому вони під будь-яким приводом вчепилися за проведення тих фестивалів...але гуманітарна еліта файного тут не сидить. А бізнесовці при грошах тим більше... контингент такий собі базарник середньої руки та злодійкуваті чинуші про яких можна було почитати в інтернеті... дивує, що народ не гидує смородом з озера та найближчих водойм... почув розмови селян, які в шоці від стану тернопільської "родзики"... музика жахлива... одне нечітке бумкання... рибного меню непомітив, обійшовши пів фестивалю. Головна страва - шашлик. Купують люди пиво, алкоголь переважно приносний з пакетів... вражають офіціанти і волонтери, які прибравши використаний посуд, витирають залишки їжї на землю... добре, що зараз лише півтори години минуло від початку баблофесту... що буде у неділю ввечері? Посидіти на двох треба 350-370 гривень (дві порції шашлика по 300 грам, бараболі, салат і пиво).

Загалом, народ привчають, що це нормально платити як в Європі за сервіс як в Африці"