Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Скільки на це витратили бюджетних коштів – невідомо.

Офіційний сайт Тернопільської міської ради зазнав змін. Він тепер у нових жовто-блакитних барвах. Чим не сподобалася сьогоднішнім господарям мерії на Листопадовій колишня версія сайту – не зрозуміло. Адже там також був прийнятний інтерфейс, рубрики, нормальна пошукова система тощо. Але якщо зважати на те, що Надал і Со., принаймні, таке складається враження, люто не сприймають всі напрацювання своїх попередників та критикують їхні роботу, здобутки і промахи, то було зрозуміло, що навіть в дрібницях, та свободівська команда перероблятиме все. В тому числі і офіційний сайт міськради. Наразі не відомо, скільки на цей «абгрейд» витратили коштів і чиїх – з бюджету міськради, чи, можливо, хтось із свободівців профінансував роботи? Хоча в будь-якому випадку – зважаючи на проблеми в господарці Тернополя, витрати на таке навряд чи оправдані. Адже зрозуміло, що якщо сайт міськради, який обслуговує місцевий провайдер Біттернет, оновлювали в цій компанії, то на це витратили не одну тисячу гривень. А якщо це було спонсорські кошти, то тут «попахує» корупцією. Як не крути.

Стосовно самого сайту сказати можна одне – в мережі зявилася ще одна пропагандистська веб-сторінка партії ВО «Свобода». Ляпів на ньому – багато. Приміром, не зрозуміло за яким принципом розміщені у списку депутати (начебто й за абеткою і першими йдуть свободівці, але тоді не зрозуміло, чому той же свободівець, такий собі пан Швайка розміщений наприкінці списку)?

Загалом, схоже на те, що прес-служба мерії, яка однозначно працювала над оновленням сайту, зробила все «для галочки». А як інакше пояснити той факт, що інформацію навіть про своїх побратимів, депутатів-свободівців, подали неправильну. Тільки один приклад – «нерядовий» депутат, а голова однієї з комісій, Олег Напора, на сайті значиться як  гендиректор ВАТ "Тера", хоча насправді він там не працює вже кілька місяців, а натомість, за нашою інформацію, є комерційним директором ПП «Метал».

І таких розбіжностей на новому сайті багато. Зате і багато світлин Тернополя і очільника міста та його інтервю. Але то певно не надто хвилює натхненників оновленого сайту. Зате перед шефом, Сергієм Надалом, відзвітували.

На що витратила кошти прес-служба мерії, можна переглянути тут.

P.S. До слова, запрацював і персональний сайт Сергія Надала. Щоправда, запрацював, то голосно сказано. Він функціонує, але інформація на ньому ще вересневих подій. І, звідти, чомусь зникли передвиборчі обіцянки сьогоднішнього керівника Тернополя. А ми про це попереджали ще в статті Заставний "закрив" Надала...

 Олекса Ярич, «Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+3 #13 Стах 20.11.2011 10:18
З тягнибока і інших придурків, такі же патріоти як з навозу куля! Комсомолець який підлаштувався під місцеву потребу в реабілітації фашистьких прихвостнів. Під цей попит почало перепадати бабло и комсомолець відчув себе на тих самих рейках до комунізму, який будував його тато. Це всім відома порода жити "де вигідно", так зараз живуть комуністи Кравчук, Ющенко, Я.Ворівський, Хмара, Плющ и т.д. Це гниди які будуть підлаштовуватис ь до миски, де б вона не стояла.
Цитувати
 
 
+4 #12 Левко 20.11.2011 10:17
Вчорашні комсомольці стали свободівцями і експлатують бандерівщину як символ під себе. А такі як Фаріон, яка не вміє навіть українського борщу зварити, чи комсорг факультету медінституту, який служили в Шепетівці у полку КГБ як Тягнибок - це і є повії які спотворюють національну ідею, їм Бандера так як і Колісніченку потрібен. Поки кидають бабло то можна і під бубен ПР станцювати і георгієвську стрічку у бабусі одірвати. Бандера таких націоналістів сам постріляв! Які там идеї!
Цитувати
 
 
+3 #11 колись 10.11.2011 07:57
Цитую Briz:
Новий сайт однозначно кращий. Попередній сайт, розроблений за часів Заставного, на початку 2010 року отримав найнижчу оцінку серед сайтів обласних центрів України:
http://chernivtsy.eu/portal/f/citynews/zvit-site-mr-2009.doc
(див. стор. 12)

а потім таку саму оцінку отримав той самий сайт, але вже під керівництвом Надала. шукайте дані за 2011 рік
Цитувати
 
 
+3 #10 вперед 10.11.2011 07:37
Цитую просто я:
підтримую однозначно, я в в одному з управлінь працюю так би сказати міськради, то ця катя нас вже замахала своїми понтами і вказівками, але в неї великий покровитель - САМ Серьожа, а тому без ....

катя катею, але новий сайт потрібний, хоч би з позиції того, що законодавство змінилося
Цитувати
 
 
+4 #9 просто я 09.11.2011 01:32
підтримую однозначно, я в в одному з управлінь працюю так би сказати міськради, то ця катя нас вже замахала своїми понтами і вказівками, але в неї великий покровитель - САМ Серьожа, а тому без ....
Цитувати
 
 
+7 #8 оленочка 09.11.2011 01:12
як на мене попередній сайт виглядав офіційніший, а такий собі підпункт нового сайту як депутатські новини, і перші герої силки знову свободівці, ото вже не нахваляться своїми в раді 60 депутатів, чого про інших нічого, що досягнень не мають чи доступу, про того самого цимбалюка чого не напишуть.
А про Катю, ну пане Надал це встид і позор, вона ж молода дівчина, а так виглядає і веде себе як прокурений і пропитий 40 річний хлоп!!! Ну знайдіть краще обличчя ради.
Цитувати
 
 
+5 #7 Опа 08.11.2011 23:18
забув добавити - а КаКу зробити прапороносцем всієї тернопільської свободи, тобто - прапор їй в руки і вперед, а позаду нехай статут партії несе "німець" макс черкашин, по сумістітєльству радник, тьфу, чи то помічник, мера Тернополя
Цитувати
 
 
+5 #6 Опа 08.11.2011 23:15
а КаКу, не спорю, гнати Надалу треба давно, тільки ганьбить мерію, поставили би на пресслужбу напримір Михася Головка, той і чесати вміє, і не пє не курить, і представницький такий весь із себе, тай роботу би нормальну хлопчина мав, ну ж реально файний варіант, подумайте пане Стемковський, ой, пане Надал, то ж ви містом керуєте, нє?
Цитувати
 
 
+6 #5 тернополянин 08.11.2011 21:59
влада прозора як ніколи - тішмося, ха-ха, так прозора, як і керівник прес-служби мерії, хі-хі
Цитувати
 
 
+5 #4 Вася 08.11.2011 20:55
свободsвські коментатори - вам пишуть про те, що тратяться бюджетні чималі гроші на те, що не є нагальною потребою, при цьому робиться це вкрай не професійно, а ви далі лижите одне місце своім патронам, ну тупі ви й все
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.