Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський став, Тернопільський тиждень   Днями Тернопільський тиждень писав про те, як мешканцям Тернополя подають інформацію чиновники міськради в статті Чому і хто з чиновників міськради дурить тернополян — новий факт і фотодоказ

Але, схоже на те, що міського голову Сергія Надала такі “дрібниці” не цікавлять. А тому його підлеглі й далі продовжують дурити громадян.

Або ж, повторимося, вони не дурять, а просто непрофесійно виконують свої обовязки.

Хоча є й третій варіант — пана Надала просто ігнорують чиновники і таким чином підставляють.

Ну, як би там не було, ми констактуємо факти. А які з цього робить висновки влада — це проблеми тієї ж влади . Адже 2015 рік не за горами.

13 серпня на офіційному сайті Тернопільської міськради, підкреслимо — ОФІЦІЙНОМУ порталі, була оприлюднена наступна інформація:

24-26 серпня на Тернопільському ставі заборонено плавання усіх суден

Погодженим та затвердженим Планом проведення відкритого чемпіонату «Східної Європи в класі RN2000», кубку міського голови м.Тернополя в класі Т550, чемпіонату Світу в класі JT250 і чемпіонату світу в класі F500 («Дітера Кеніга Меморіал») передбачено, що на час проведення змагань забороняється будь-яке судноплавство на Тернопільському ставі, за виключенням суден, залучених до участі та проведення змагань.

Відповідальність за дотримання техніки безпеки на воді, під час проведення змагань, несе Національна федерація водно-моторного спорту України.

    alt    

Здавалося б — вичерпно зазначено? Але не дивлячись на таке “грізне” застереження, в перший же день заборони судноплавстсва (та й в наступні два дні - прим.ТТ), плесо Тернопільського ставу розсікали наші “титаніки” - катери "Танцоров..." і "Парій...", які продовжували катати пасажирів. Чи на ці судна заборона на судноплавство не поширюється - риторичне питання до владоможців.

До слова, світлини для ілюстрації чергової неправди “від міськради” зроблені майже в той час, коли Сергій Надал (це мер Тернополя) і його свободівські побратими — Кайда і Тягнибок — не тільки в плавках гуляли алеями парку Шевченка і біля ресторанів, але й плавали на ставі. А якби, не приведи Господи, звісно, катери, яким по кілька десятків років, і які на балансі в комунальному підприємстві, яке очолює депутат міськради, директор КП “Тернопільелектротранс” пан Мастюх (став обранцем від Фронт Змін, але не виключено, що незабаром “влиється” в свободівські ряди, як нам відомо з власних джерел), та й наїхали на наших "улюблених" владоможців. Тернополяни би ж того, не пережили...

Тернопільський тиждень

     alt
     

      Тернопільський став, Тернопільський тиждень      

 

Коментарі  

 
+1 #1 Серйожа 25.08.2012 13:08
респект, чуваки:) тособливо за останню фразу :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.