Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Продовжуючи тему скандального будівництва на території церкви у Тернополі, задля чого вирізали дерева, про що ми писали в статті Депутат Окаринський назвав протестувальників ледь не сектантами і став на сторону тих, хто вирізав дерева у Тернополі задля багатоповерхівки, наведемо слова тернополянина Григорія Бурбези (на фото), який колись був редактором газет «Тернопільська газета» і «РІА», депутатом міськради, а тепер є громадським діячем (ну, напевне так зазначимо – прим.ТТ), які він навів у Фейсбуці в коментарі до вищезазначеної статті:

«Все у документах на те будівництво - законно, в тому числі - і документи на вирубування дерев. Церковна громада - в порядку і в курсі. З протестувальників більшість - атеїсти, членів церковної громади серед опонентів проекту виявилося всього три особи,так що не треба перебільшувати про розкол церковної громади. Вся суть протесту полягає в тому, шо людям, які живуть в навколишніх будинках, після будівництва виникнуть "незручності": закритий краєвид, більша кількість жителів, машин, більше руху, тощо. Звичайно, жити, неначе на дачі, в сквері, серед чудової природи - значно краще, ніж між великими будинками, в яких живуть ще й інші якісь люди. Особливо, якщо ти за багато років звик до зручностей. Людей можна зрозуміти в чомусь. Але навіть після побудови того будинку вони житимуть у незрівнянно кращому середовищі, ніж десятки тисяч тернополян з БАМУ, Аляски чи району біля базару... Також не підлягає сумніву, що цей протест розхитують ті, кому поперек горла стоїть УГКЦ - з різних мотивів, поступово такі протести обертають саме проти Церкви... Помилкою церковної громади є невміння спілкуватися з мешканцями мікрорайону, невміння наперед пояснити свою позицію. Ну, а несумлінні і некомпетентні псевдо-журналісти, які поняття не мають у будівельних справах, тільки підливають масла у вогонь. Бо не несуть жодної відповідальності за свої слова»


alt

Коментарі  

 
+4 #3 Оксана 10.02.2013 17:28
Має "Дружба" уподобитись до БАМу чи Аляски, щоб нікому не було образливо? Хай би жили люди в "чистому" районі, так ні ж, знайшлись "справедливі бізнесмени"
Цитувати
 
 
+5 #2 Мотря 09.02.2013 22:47
Редактором РІА він ніколи не був. Займався лише фінансовою стороною
Цитувати
 
 
-3 #1 Марян 08.02.2013 22:08
А скажіть мені у чому пан Бурбеза не правий? Дуже влучно все по полицях розклав.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.