Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ресторан "Братіслава" планують перейменувати в "Аддіс-Абеба". Це зроблять його нові власники - представники негроїдної раси.
Про такі зміни в Тернополі почали говорити після зйомок кліпу гурту Young Paperboyz feat на пісню Quis Livin On The Edge. Дія відбувається в файному місті, а сюжетна лінія міцно тримається за класичну ганстерську історію: ти мені - я тобі. Дорогі автомобілі, вишукані костюми, манери - все це має вказувати на багатство героїв та серйозність їх дій.
Сам епізод з передачею кейсу був відзнятий у фаст-вуді, який належить депутату міської ради, свободівцю Михайлу Гладкому. Йому ж належить і ресторан "Братіслава", на фоні якого герой кліпу щось співає англійською мовою.
Подейкують, що про наявність такого відео доклали самому Олегу Тягнибоку, який поставив чітку вимогу позбутися об'єкту ганьби та насмішок. Тому пан Гладкий всерйоз задумався над продажем ресторану, в якому не раз лилася оковита за процвітання титульної нації.
Покупців не треба було довго шукати: ними виявилися ті самі хлопці, які обрали для свого кліпу улюблений свободівцями ресторан. Вони поставили вимогу: перейменування ресторану, оскільки їм важко вимовляти теперішню назву, де підряд ідуть декілька приголосних. Незважаючи на те, що хлопці вони багаті, однак платити велику суму за ресторан не поспішають. Не виключено, що продаж може відбутися за 30 срібняків, що має символізувати факт каяття Михайла Гладкого перед Олегом Тягнибоком.
От тільки куди наступний раз приїде лідер ВО "Свобода", щоб обговорити долю української нації за чарчиною сивухи? Адже на місці, де колись стояв  танк, ще немає навіть фундаменту...

До речі, ці кліпи зявилися у всесвітній мережі, тиражовані зокрема й тернопільськими інтернет-ЗМІ, буквально днями.

Це поширили чи не всі портали.

Зокрема відео можна подивитися й на ТТ, які не цураються і не бояться поширювати ТАКІ  новини...

А про те, як вільно і комфортно почуваються гості з іншого континенту в Тернополі, де, нагадаємо, керує цілковито ВО «Свобода», можна перглянути в матеріалі Чорношкірі репери розїжджають по Тернополю на крутих машинах і знімають кліпи (відео)

Афроамериканці задіяли тернопільських красунь небезкоштовно (інше відео)

  alt  

DTP

 

 

 

Коментарі  

 
0 #2 Микола. 19.02.2013 06:25
Брехня!
Цитувати
 
 
0 #1 Петро Іванович 18.02.2013 00:54
яку вже маячню пишете.... Цікаво, хто за цей маразм гроші платить!?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.