Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щойно на сайті Львів Тернопіль щоденно зявився матеріал і який ми перепостили під власним заголовком Притула і Надал в Тернополі відкрили сайт, який пропагує секс і наркотики?, як на адреси місцевих інтернет-ЗМІ надійшла своєрідна відповідь на цю статтю.

Не встиг портал студентської столиці стартувати, як молода “журналістка” Ірина Вихрущ на власному блозі розмістила статтю під назвою “Особисто моя думка про потребу створення сайту "Тернопіль студентська столиця" (http://orange-irie.blogspot.com/2013/02/blog-post.html). Основна думка якої - Тернопільські студенти замість того, щоб вчитись, возвеличуватимуть мера-Надала.

На перший погляд чергова критична замітка про міського голову, яких немало гуляє Інтернетом. Але це лише на перший погляд. Давайте познайомимось з пані Іриною ближче.

Ірина Вихрущ пише про себе - журналіст-правдолюб

А тепер подивимось, що саме любить пані Вихрущ.

Ще декілька років тому активно “облизувала” свободівця Володимира Бобка на різних інформаційних майданчиках Тернополя - Джерела в тернопільському парку: для всіх чи для жменьки релігійних фанатиків? (http://www.0352.com.ua/article/71675), У Тернополі закликали студентів робити революцію (http://poglyad.te.ua/2011/06/u-ternopoli-zaklykaly-studentiv-robyty-revolyutsiyu/), Ірина Вихрущ: Цне мі ся за Тобом, мій Лемківський краю! (http://zz.te.ua/iryna-vyhrusch-tsne-mi-sya-za-tobom-mij-lekivskyj-krayu/). За таку активну позицію та правдолюбство була обдарована “патроном” власним інтернет-ресурсом Львів-Тернопіль щоденно (http://ltdaily.info).

До цього моменту все ясно – молода журналістка, підробляє на політика, заробляє гроші, співає оди про подвиги “свободівця”. А тепер порівняймо, що вона пише про іншого “свободівця”, міського голову Сергія Надала - Ірина Вихрущ: День прапора, вмитий Бандера та сторожовий пес (http://zz.te.ua/den-prapora-vmytyj-bandera-ta-storozhovyj-pes/) та Ірина Вихрущ: Тернополяни порівняли Надала, прокуратуру і міліцію з глухими мавпами (http://zz.te.ua/iryna-vyhrusch-ternopolyany-porivnyaly-nadala-prokuraturu-i-militsiyu-z-hluhymy-mavpamy/), Сергій Надал “робить” з Тернополя столицю проституції? (http://ltdaily.info/uncategorized/serhij-nadal-robyt-z-ternopolya-stolytsyu-prostytutsiji) – автор Тетяна Колісник, подруга пані Вихрущ.  

Виникає логічне запитання – “Що це, неузгоджена PR політика ВО “Свобода”, чи просто бажання пана Бобка підняти власну самооцінку шляхом попускання інших шляхом “ журналістки-правдолюбки”?” 

 

Коментарі  

 
0 #3 Маша 24.02.2013 11:12
В Надала робота поставлена системно. а всі решта працюють хаотично, програють в конкуренції і починаються образи.
Цитувати
 
 
+3 #2 і я 22.02.2013 20:27
смішно таке читати. ше питання хто кого "облизує"! з "СС" усі сміються! і з "дрочунів" (перепрошую) і з нового жанру журналістики - демотиваторів. вже охрестили цей сайт жовтою пресою. так шо вам варто про якість матеріалів більше переживати. шановні сс-ники, аніж про правду. яку сві обговорюють тиху і лише хтось один скащав голосно!!!!
Цитувати
 
 
+5 #1 Я 22.02.2013 18:30
панянка М... обідилась...за свою "роботу".. нехай Надал втре їй сльози, пожаліє дасть цукерку (а може "резини")і підкине ще пару серебряників за її "браву службу"
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.