Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А його підлеглі обурюються

Після публікації у середу на нашому сайті статті  Мер Тернополя вкотре за кордоном??? «Тернопільський тиждень» отримав листа від керівника прес-служби Тернопільської міської ради Катерини Калуш. Цитуємо: «Інколи варто поцікавитись у офіційних джерел інформації, де перебуває міський голова, а не в черговий раз публікувати свої містичні здогадки!
З повагою, Катя Калуш,Тернопільська обласна організація ВО "Свобода"

Саме так – лист підписаний панею Катериною не від імені керівника прес-служби Тернопільської міськради, а від партії. І нам не зрозуміло – «офіційні джерела інформації» - це виявляється ВО «Свобода»? І саме в членів цієї політичної сили ми маємо дізнаватися, де перебуває міський голова Тернополя Сергій Надал?

А сама суть листа зводиться до того, що пан мер 30 червня з 12.00 до 12.45 год. мав виступати на VII Українському муніципальному форумі в Іллічівську. Тобто він не у Польщі, як ми написали, а у відрядженні в Україні.

Тут виникають наступні запитання – якщо пан Надал на такому представницькому заході, то чому про  це не було інформації на офіційному сайті міськради (лаконічне повідомлення на цю тему зявилося тільки у четвер після обіду, додається в кінці статті – прим. ТТ), а керівник прес-служби повідомляє про це виключно «Тернопільський тиждень»? І ще – про те, що мер Тернополя знову у Польщі, ми написали у середу, 29 червня. То ж цілком ймовірно, що вже наступного дня, у четверг, 30 червня, він цілком міг бути вже в Україні і брати участь у  VIIУкраїнському муніципальному форумі в Іллічівську.  

То де тут містичні здогадки, як запевняє чиновниця міськради Катя Калуш?

 

«З 29 червня по 2 липня 2011 року в місті Іллічівську Одеської області проходить VII Український муніципальний форум. Захід проводиться в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування (Діалог)», який реалізується Асоціацією міст України спільно з агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Участь у Форумі бере міський голова Тернополя Сергій Надал.

В програмі Форуму передбачається День діалогу представників місцевого самоврядування з членами Уряду, виступи міських голів та представників органів державної влади з проблемних питань місцевого самоврядування.

Міський голова Тернополя Сергій Надал озвучить проблемні питання житлово-комунального господарства і ринкової економіки».

«ТТ»

Коментарі  

 
0 #6 Умка 05.07.2011 23:20
шановні коментатори-захисники-підлеглі Надала-скидачі зсилок, не займайтеся фігнею, а якшо маєте якийсь документальний доказ того, що якийсь сайт чи газета збрехали - то надайте цей доказ, а не займайтеся різними коментарями під різними ніками але напевно з одних айпіадрес (до адміна ТТ - а ви чого мовчите, ви ж то бачитие хто й звідки коментує???)
Цитувати
 
 
0 #5 Правда 05.07.2011 18:24
Цитую Сергій:
Не був надал 29 червня в Іллічівську, 30 був, а 29 ні, хай прес-слуба мерії не бреше...

29 червня відбулося правління Асоціації міст України у м.Іллічівську, на якому Надал, як член правління, також був присутній
http://www.auc.org.ua/page/rishennya-pravlinnya
Цитувати
 
 
+3 #4 Віктор 01.07.2011 20:49
Робота Каті калуш напевно зводиться до того аби затирати в пресі всі бочини свого боса та однопартійців:)

Дратує інше - що за 9 місяців роботи Надал на своєму робочому місці не був навіть 90 днів!!! До нього на прийлм потрапити нереально! А ефективності від його вояжів я не бачу.
Цитувати
 
 
+2 #3 Сергій 01.07.2011 17:50
Не був надал 29 червня в Іллічівську, 30 був, а 29 ні, хай прес-слуба мерії не бреше...
Цитувати
 
 
+2 #2 марс 01.07.2011 09:12
ЗА МІСЯЦЬ ЧАСУ _ ЖОДНОГО ОФІЦІЙНОГО ПІДТВЕРОДЖЕННЯ, ВСЕ ЗДОГАДКИ, НАТЯКИ, ВИСНОВКИ, ШАНОВНІ, НАЗВАЛИСЯ ЖОВТОЮ ПРЕСОЮ, ДАВАЙТЕ ОФІЦІЙНУ ІНФОРМАЦІЮ. А то - фктів нема, а понаписують якісь загальні описи і ствердження. А вони ж нічим не підковані. Одна болтологія. Не подобається "Свобода"? ПИшіть про ваших - тих, хто вам платить. Але тільки правду 0 ПРО ВСІХ!!!!
Цитувати
 
 
+2 #1 Катя 30.06.2011 18:02
друзі, вибачте мені... я постійно брешу, але не зі своєї волі. вони мене заставляють, а іншої роботи я не маю... отак і мучуся, а ви зі мною...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.