Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ опублікував інформацію, про яку дізналися з власних джерел. Також ми проаналізували те, що твориться зараз в ТОО ВО «Батьківщина». І подали це в статті Нардепи від Тернопільщини більше не знаходять взаєморозуміння і це призводить вже до бійок між ними?

Прогнозовано, «головні герої» матеріалу вирішили висловити свою думку з приводу описаних подій.

Оскільки ми завжди готові надати можливість висловитися людям, про яких пишемо, то й пропонуємо дослівно те, що сказав народний депутат від ВО "Батьківшина"

Народний депутат України Михайло Апостол спростував інформацію, оприлюднену вчора інтернет-газетою «Тернопільський тиждень» під заголовком: «Нардепи від Тернопільщини більше не знаходять взаєморозуміння і це призводить вже до бійок між ними?».

Передусім Михайло Володимирович як член бюро Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» заявив, що жодних протестних настроїв між партійцями та керівництвом партійної організації немає.

«Окремо можу сказати про округ, на якому балотувався. Адже тут в мене склалися дійсно хороші відносини з партійцями як «Батьківщини», так і «Фронту змін», - наголосив політик.

За словами Михайла Апостола такими ж є відносини і з народним депутатом, головою ТОО ВО «Батьківщина» Василем Деревляним.

«У нас з Василем Деревляним нормальні ділові стосунки. І ніяких бійок само собою не було і не могло бути», - переконливо заявив Михайло Апостол.

Також народний депутат заперечив інформацію «Тернопільського тижня», що наче б то пан Деревляний від свого імені, а також від імені Апостола та Бойка домовлявся з регіоналами про результативне голосування за потрібний владі законопроект.

«Нічого подібно і ніколи не було. Кожен з нас працює виключно в інтересах України та українців, ініціює та підтримує законопроекти, що відстоюють права та потреби громадян, а ні в якому разі чиїсь меркантильні інтереси», - резюмував Михайло Апостол. 

    alt    

 

Коментарі  

 
+2 #4 Семен 17.07.2013 10:11
Апостол виправдовується , що не бився. Якщо нічого не було, то навіщо виправдовуватис ь... Напевне точно один одному кудись поцілили. От народ має над чим потішатись.
Бийтесь дурні, замість того, щоб державу будувати...
Цитувати
 
 
+3 #3 ганьба 16.07.2013 16:22
Ну і хто в Апостола такий розумний радник, що підставив його, нарадив коментувати статтю?
Цитувати
 
 
+5 #2 ОГО 16.07.2013 16:10
Це що за писака пише коментар Апостола з помилками? Неуки, навчіться правил правопису!
Цитувати
 
 
-2 #1 От б... 16.07.2013 15:51
ну ще би дружбан призався в тому шо дав по фейсу дружбанові :lol: :D :P хоча той і заслужив взе давно таке до себе відношення
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.