Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Всі, хто, цікавляться суспільно-політичним життям Тернопільщини, напевне, знають, хто такий Ігор Дулеба.

 А хто не знає – нагадаємо (на фото), це – депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода», керуючий апаратом Тернопільської облради, «сірий кардинал» (так, щоправда, його називають радше іронічно), вірний «посіпака і адютант» Олексія Кайди), єдиний зі всіх тернопільських свободівців, покусаний псом на Театральному майдані і т.п., і т.д.

Щоб згадати про нього, варто переглянути тільки декілька матеріалів на ТТ, які наведені нижче.

Але зараз мова про інше. Як нам стало відомо, через неналежне виконання своїх посадових обов’язків (формулювання це наше – а як воно звучить документально, наразі не знаємо – прим. ТТ) пан Дулеба отримав вже одну службову догану від в.о. голови облради Сергія Тарашевського.

Зараз «сірий кардинал» облради начебто перебуває десь на навчанні. Але як нам достовірно відомо, після повернення в облраду він отримає другу догану від керівництва найвищого органу самоврядування Тернопільщини все за те ж - за не виконання службових обовязків.

Що, якщо не помиляємося, означатиме звільнення пана Дулеби з посади керуючого апаратом Тернопільської облради…

Ось так  - пішов Олексій Петрович, "патрон" Дулеби, нардепом у парламент, от і для його вірного побратима-помічника-"адютанта" нелегкі часи настають. А якщо врахувати, що й у партійній структурі тернопільських свободівців на Дулебу давно "мають зуб" його ж однопартійці, то спрогнозувати подальшу карєру, як чиновницьку, так і партійну, цього чоловіка, доволі легко...

"Тернопільський тиждень"

Кілька матеріалів на цю ж тему від ТТ:

Скільки заробляє Дулеба на “підставлянні” свого шефа?

Тернополянам вже “впарюють” результати досліджень неіснуючих інститутів, в яких перемагає Кайда...

Чи підіграє свободівський “зайда” Кайда тернопільським регіоналам?

У центрі Тернополя пес покусав свободівця і … адміна «ТТ» за одне й те саме місце...

Свободівці в Тернополі 9 травня знову піарилися і “кіпішували”...

     alt     

Коментарі  

 
+2 #3 очільник 15.02.2013 14:58
Дулеба, за погонялом "Класік" - невмирущий пристосуванець, який обовязково спливе, як .... в ополонці. Та зрештою у тій владі такі у великій пошані та ціні.
Цитувати
 
 
+2 #2 модераторт 14.02.2013 17:21
Для переважної частини тернополян Дулеба є ,перепрошую, ініціативним "дятлом-неробою", який з останніх сил хоче урвати у братанів-свободівців своє хлібне місце і не більше. Чи буде він у раді, чи ні думаю громаді від того.... Якщо піде, то появиться новоспечений "дятел" і буде робити те саме. Від перестановки доданків....
Цитувати
 
 
+1 #1 Frank Sinatra 07.02.2013 11:10
Ось лише чи встигне Тарашевський, а то ж наступного вівторка він уже буде знову пускати бульки в кріслі заступника, а, враховуючи останні події, і з заступника його невдовзі теж поженуть.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.